Nova agressió contra vigilants de seguretat de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC). Aquest diumenge a les sis de la matinada un dels vigilants ha estat brutalment agredit per un menor d’edat que anava sense mascareta i viatjava sense bitllet, segons ha pogut saber El Caso de fonts dels sindicats de seguretat privada, ADN

El jove va pujar al tren sense mascareta a l'estació d'Igualada en direcció a Martorell al voltant de les sis de la matinada. Un dels vigilants de seguretat li va recordar que havia de portar la mascareta posada i quan hi va parlar, en verificar si portava bitllet, va confirmar que tampoc en portava. El vigilant li va demanar que baixés del tren a la següent estació i el jove li va clavar un cop de puny a l’ull i el va amenaçar, tal com es recull a la denúncia del vigilant de seguretat ha presentat davant dels Mossos d’Esquadra. “Fill de puta, cabró, vindrà el meu cosí i el meu avi i et trencaran la cara i t’apunyalaran”, li va dir, segons la versió del vigilant de seguretat.

El vigilant de seguretat el va poder fer baixar a l'estació de la Pobla de Claramunt on va poder ser retingut fins que van arribar els Mossos d’Esquadra. El noi, que és menor d’edat i de nacionalitat espanyola, Robert G.G., va quedar denunciat per un delicte de lesions lleus i va ser entregat a la Fiscalia de menors, que va entregar el noi als seus pares. Segons també consta a l’atestat dels Mossos, el jove detingut anava sota els efectes de l’alcohol i les drogues.

Més agressions a la línia d’Igualada

Aquesta agressió és una més de les que pateixen en aquesta línia de Ferrocarrils. El passat mes de maig un jove va apunyalar per l'esquena un altre vigilant de seguretat a l'estació de la capital de l’Anoia. Finalment va poder ser arrestat gràcies a les imatges de les càmeres de seguretat de l’estació. Segons es va saber en aquell moment, el detingut havia tingut una discussió amb el vigilant per viatjar sense bitllet. Al cap d’una hora va tornar, i sense ni intercanviar paraula, va atacar el vigilant per l’esquena. Va quedar detingut i va ingressar a presó.