Els Mossos d'Esquadra han detingut un jove de 26 anys per assassinar un noi a Masarac (Alt Empordà). La hipòtesi principal és que el va matar per una discussió per un matalàs. Ho va fer clavant-li un ganivet al coll i va morir dessagnat. Hi ha una investigació oberta per esbrinar més detalls d'aquest crim. 

Els fets van passar el dimecres a les 20:55 a Masarac, un petit municipi de poc més de 200 habitants de l'Alt Empordà. Emergències 112 va rebre una alerta d'una baralla al mig del carrer i, quan els agents es van desplaçar fins al lloc dels fets, van poder comprovar la gravetat dels fets.

Van intentar salvar la vida a la víctima de Masarac

Quan van arribar al municipi, la víctima presentava diverses ferides d'arma blanca. Els sanitaris del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) van intentar salvar-lo. No obstant això, malauradament, no van poder fer res per salvar-li la vida.

El mòbil del crim va ser una discussió per un matalàs

Segons confirmen fonts policials a ElCaso.cat, un testimoni ha explicat que el presumpte autor dels fets va clavar un ganivet al coll a un noi, d'aproximadament, 20 anys per una discussió amb un matalàs i el va matar. Tant la víctima com el presumpte assassí, que és un noi de 26 anys, son naturals de Gàmbia. 

Cotxe Mossos d'Esquadra / ACN
Detenen un home de 26 anys per, presumptament, matar-ne un altre per una baralla al carrer a Masarac (Alt Empordà) / ACN

Els Mossos d'Esquadra investiguen un mort en una baralla a l'Alt Empordà: hi ha un detingut

"Detenim un home relacionat amb la mort d'un altre després d'una baralla a Masarac (Alt Empordà). Agents de l'Àrea d'Investigació Criminal de la Regió Policial de Girona s'han fet càrrec de la investigació", expliquen els Mossos en una piulada, que ha corregut com la pólvora a les xarxes socials.

Segon assassinat en dues setmanes a les comarques de Girona

Malauradament, aquest no ha estat l'únic assassinat a les comarques de Girona en les darreres setmanes. El 13 d'agost es va viure una situació similar a Verges (Baix Empordà). El Carlos, un home de 56 anys, va ser detingut per, presumptament, assassinar un cambrer de 44 anys al mig del carrer.

L'havien fet fora per assetjar dones i per la seva actitud agressiva i va reaccionar amb molta violència clavant un cop de matxet a la víctima, que va quedar ferida crítica i va morir al cap de poca estona. Per aquest mateix motiu, va quedar detingut i, després de passar a disposició judicial, ha ingressat a presó de manera provisional com a presumpte autor dels fets.