Un bebè d'11 mesos ha mort de la manera més tràgica possible: tancat al cotxe en plena onada de calor. La seva mare se l'ha oblidat al cotxe, ha anat a treballar i, al tornar al vehicle, ha vist que el petit havia mort asfixiat per la calor que feia a l'interior. Cal esperar a saber els resultats de l'autòpsia per saber més detalls d'aquesta mort, que ha causat gran commoció als Estats Units.

La mare de la criatura treballa a l'UCI d'un hospital de Tallahasse, a Florida. Els Estats Units també estan sent afectats per les altes temperatures i les onades de calor i, de fet, aquesta ha estat la causa de la mort del petit.

Va oblidar que el seu fill d'11 mesos estava al cotxe: mort pel cop de calor

Aquest dimarts, 19 de juliol, la dona va marxar a treballar i va oblidar que el seu fill d'11 mesos estava al cotxe. Quan va acabar la jornada laboral i va tornar al cotxe per anar a casa, va poder comprovar que al seu interior hi havia el seu fill i que no responia. Va veure que no respirava i va entrar en pànic.

Bebè pixabay
Investiguen la mort d'un bebè d'11 anys que ha perdut la vida per una onada de calor a Florida (Estats Units): la seva mare se l'ha oblidat al cotxe tota la jornada laboral / Pixabay

"La mare va descobrir que el nen estava al cotxe i que no responia"

"La mare va descobrir que el nen estava al cotxe i que no responia", expliquen fonts policials. Immediatament, va alertar als serveis d'Emergències, però quan van arribar, ja era massa tard, van poder comprovar que havia mort, presumptament, pel cop de calor

La Policia de Florida treballa amb aquesta hipòtesi com a causa de la mort, però caldrà esperar a saber els resultats de l'autòpsia per corroborar-ho. La dona, de la qual no ha transcendit la identitat, va ser detinguda l'endemà per l'homicidi imprudent del seu fill.

Moren 11 nens per cops de calor als Estats Units aquest 2022

Si es confirma que aquest bebè ha mort per culpa del cop de calor, seria el cas número 11 d'aquest 2022 de menors morts per aquesta causa i el quart de Florida. "El que estem veient és una gran tragèdia", explica la Policia al diari Tallahassee Democrat.

Investigació oberta per saber les causes de la mort del bebè

La investigació continua oberta per esclarir les causes de la mort del bebè. La mare de la criatura es podria enfrontar a penes de presó molt elevades per la seva presumpta implicació en la mort de seu propi fill, a qui s'ha oblidat al cotxe i que, segons la hipòtesi principal, ha mort per culpa del cop de calor.