Noves informacions de la presumpta agressió sexual de Dani Alves a una noia de 23 anys a la discoteca Sutton de Barcelona. La jove va denunciar que l'havia tancat al lavabo i allà va abusar d'ella la nit del 30 al 31 de desembre. Això va provocar que ingressés a presó sense fiança poc després de declarar davant dels Mossos d'Esquadra. Els diferents arguments que ha presentat el futbolista brasiler de 39 anys s'han tornat contradictoris durant part de la seva defensa, i va obligar-lo a canviar d'estratègia en diverses ocasions. Tant és així que els magistrats de la secció tercera de l'Audiència de Barcelona van tombar el recurs que va presentar la defensa de l'exestrella blaugrana, liderada per Cristóbal Martell, on es demanava deixar en llibertat el seu client a canvi de pagar una fiança o adoptar mesures per evitar que pogués marxar d'Espanya.

"El que necessiteu, aquí estic disponible"

Ara, s'han conegut uns missatges que un amic de Dani Alves, en Bruno, va enviar durant la nit de la presumpta agressió sexual a la cosina de la víctima. Segons ha avançat El Programa de Ana Rosa, el company del futbolista va preocupar-se per la salut de la jove i va posar-se a la seva disposició per a qualsevol cosa. "Siguem germans, la meva casa està a X. No estic sempre, però el que necessiteu, aquí estic disponible. M'heu agradat la teva germana i tu com a persones. Sempre estic llest per a conèixer a amics bons", va enviar a la cosina de la noia de 23 anys que va denunciar per tocaments i abús a l'exestrella del Barça. 

Sembla que la noia, en rebre el missatge per privat d'Instagram, no va mantenir la conversa. Només va respondre: "Moltes gràcies i igualment. Bon any nou". Aquest breu text que, com ha explicat el mitjà citat, es troba al sumari del cas, provoca la interpretació totalment oposada entre els lletrats de Dani Alves i de la denunciant. Per la qual cosa, serà un següent punt d'anàlisi mentre el futbolista continua ingressat al centre penitenciari Brians 2 de Sant Esteve Sesrovires (Baix Llobregat). El risc de fuga per "la capacitat econòmica d'Alves li permet abandonar el nostre país i traslladar-se al Brasil", on no seria entregat a la justícia espanyola, segons els magistrats que instrueixen el cas.