Gairebé dos mesos des que Dani Alves ingressés al Centre Penitenciari Brians 2, a Sant Esteve Sesrovires (Baix Llobregat), i l'exblaugrana sembla haver-se adaptat plenament a la vida de reclús. Segons ha explicat Servimedia, el defensa s'entreté organitzant partits de futbol amb els altres presos, i no li nega un autògraf a ningú. La seva advocada, Miraida Puentes, ha confirmat que el futbolista està molt integrat entre els seus companys de presó, i ha desmentit una suposada vaga de fam que hauria fet com a protesta contra la seva condició d'encarcerat.

Completament integrat entre els reclusos 

Alves no només organitza aquests partits amistosos de futbol, també hi participa. Segons les mateixes fonts, el defensa ha marcat fins i tot dos gols durant el partit que ha organitzat aquest divendres amb els seus companys de Can Brians. L’advocada, que el visita cada setmana, ha assegurat que Alves es troba tranquil durant la seva reclusió, i que està molt agraït a la resta de presos per haver-lo acollit tan bé. La seva gratitud li ha portat a no negar-se a firmar un sol autògraf, i els presos han començat a demanar més roba esportiva per poder participar en els partits d’Alves.

Acusat d’una agressió sexual

L’exjugador del F.C. Barcelona va ingressar a presó el passat 20 de gener, després que una jove de 23 anys el denunciés per haver-la agredit sexualment als lavabos de la zona VIP de la discoteca Sutton de la capital catalana, la matinada del 31 de desembre. Després de ser interrogat pels agents de la Unitat Central d’Agressions Sexuals (UCAS) dels Mossos d’Esquadra, així com pel magistrat del jutjat d’instrucció número 15 de Barcelona, Alves va ser condemnat a presó provisional, comunicada i sense fiança, atès a un suposat risc de fugida de l’estat espanyol; Alves és originari del Brasil, un país que no té acord d’extradició amb Espanya, i en cas que fugís al seu país natal, el futbolista podria eludir per complet la justícia.

La defensa de l’ex del Barça va recórrer aquesta sentència, però l’acusació particular, així com la Fiscalia, es va oposar i el tribunal va decidir no concedir-li la llibertat provisional. D’aquesta manera, Dani Alves haurà de romandre a la presó mentre duri el seu judici. En cas que finalment fos condemnat pel delicte d’agressió sexual, el jugador es podria enfrontar a una pena de fins a 12 anys entre reixes.