El passat diumenge 1 de gener una noia acusava Dani Alves d’haver-la agredit sexualment durant una festa a la discoteca Sutton de Barcelona. Ara, la jove ha formalitzat la denúncia contra l’exjugador del FC Barcelona, qui haurà de declarar davant els Mossos d’Esquadra tot i que es troba actualment a Mèxic. 

Segons el relat de la víctima, l'agressió es va produir el passat 30 de desembre a l'interior de la discoteca. En un moment de la nit, el que va ser lateral del Barça es va apropar a la jove i li hauria introduït la mà dins la roba interior sense el seu consentiment. Quan es va poder desfer del futbolista va explicar el que havia passat a les seves amigues i la van ajudar a trobar un dels agents de seguretat del local. Des de la discoteca van activar el protocol de l'Ajuntament de Barcelona contra agressions i assetjaments sexuals a espais d'oci nocturn privats, i en arribar els Mossos la noia els va detallar l'incident.

Alves va marxar abans que arribessin els Mossos

Dani Alves, de 39 anys, ja no era a la discoteca quan van arribar els Mossos d'Esquadra. Des del seu entorn han assegurat des d'un principi que no hi ha hagut cap agressió per part del futbolista. No neguen que Alves es trobés a Sutton la nit dels fets, però asseguren que només hi va ser "poca estona". Durant aquests dies la policia catalana ha estat investigant els fets i prenent declaracions als testimonis, però fins avui la jove no havia formalitzat la denúncia per una agressió sexual, segons ha avançat el diari Ara.

Alves hauria de declarar davant dels Mossos en les pròximes hores, però ara mateix és a Mèxic, on va fitxar pel Club Universitad Nacional, coneguts com els Pumas. Per la seva part, la noia es va sotmetre a un examen mèdic en un hospital de la ciutat comtal, i va prestar declaració als Mossos a la comissaria del districte de Gràcia la mateixa nit de la presumpta agressió.