Un menor d'edat ha acabat ferit crític després de caure des d'un balcó quan intentava entrar a robar en un pis a Vic (Osona). 

Els fets van passar diumenge a Vic

Segons ha pogut saber ElCaso.cat, els fets van passar el diumenge de la setmana passada a les 21:00 al barri del Remei de Vic, concretament a l'avinguda Pius XII. Ha estat un veí qui ha alertat que hi havia una persona que havia caigut.

Ferit crític un menor d'edat en caure del balcó

Immediatament, els Serveis d'Emergències Mèdiques (SEM) i els agents de la Guàrdia Urbana de Vic s'han desplaçat fins al lloc dels fets i han pogut comprovar que hi havia un menor d'edat ferit que havia caigut des del balcó d'un primer pis d'un domicili on, presumptament, volia entrar a robar. 

Ambulancia SEM / Carles Palacio

Un menor d'edat ha quedat ferit crític després d'intentar entrar a robar en un pis de Vic (Osona)  / Carles Palacio

Mentre estava escalant la façana va perdre l'equilibri i va caure a terra, quedant ferit crític. Per aquest mateix motiu, el van traslladar a l'hospital comarcal de Vic i, donada la gravetat del seu pronòstic, va ser ingressat a l'hospital Clínic de Barcelona, on està ingressat amb un pronòstic reservat. 

Un cas molt similar a l'Hospitalet de Llobregat

Aquesta no és la primera vegada que un lladre queda ferit durant un robatori i, de fet, fa unes setmanes, es va viure un cas molt similar a l'Hospitalet de Llobregat (Barcelonès).

Va acabar morint una setmana més tard

Un jove de 32 anys va ser enxampat per un guàrdia urbà fora de servei mentre robava una bossa de mà amb la bicicleta. L'agent va donar una empenta a la bicicleta per evitar el robatori. Va ser en aquest moment quan el lladre va caure i es va donar un fort cop al cap amb uns pilons metàl·lics que hi havia a terra. A conseqüència dels fets, va quedar ferit de gravetat i, després d'una setmana ingressat a l'hospital, va acabar morint.

Una noia de 18 anys mor a Salt en caure des del balcó

Fa uns mesos, a Salt (Gironès), una noia de 18 anys va morir en caure des del balcó de manera accidental. Els fets van passar al carrer Àngel Guimerà i tot va començar quan el germà de la víctima es va deixar les claus a casa. En aquell moment, ella va sortir al balcó per llençar-li, amb tan mala sort que va perdre l'equilibri i va caure. Malgrat els esforços dels sanitaris, no van poder fer res per salvar-la. 

Una noia de 23 anys mor a Màlaga fent-se una selfie

A Marbella (Màlaga), una altra noia de 23 anys va morir en circumstàncies similars, ja que va caure des del balcó. S'ha obert una investigació per esclarir els fets, però tot apunta que ha estat una mort accidental i que va sortir al balcó del domicili a fer-se una cigarreta i, mentre es feia una foto, va relliscar i va caure.