Una noia de 18 anys ha mort aquest diumenge en caure des d'un balcó del carrer d'Angel Guimerà de Salt, al Gironès. Segons detalla el Diari de Girona, la noia va sortir al balcó per donar unes claus al seu germà, que estava baix al carrer, va perdre l'equilibri i va precipitar-se fins a terra.

Tot i els esforços dels serveis d'emergència, res es va poder fer per salvar la vida de la noia.

Els Mossos d'Esquadra investiguen els fets tot i que tot sembla indicar, segons les primeres proves forenses i les informacions recollides pels investigadors, que és un accident, segons ha pogut saber ElCaso.cat.

Va perdre l'equilibri i va caure al mig del carrer

La noia de 18 anys va sortir al balcó, va perdre l'equilibri, va caure d'esquena i va impactar contra el terra. Les ferides eren tan greus que res es va poder fer per salvar-li la vida.

Els fets van passar després de dinar, al voltant de les quatre de la tarda, i al lloc de l'accident s'hi van desplaçar efectius del SEM i també dels Mossos d'Esquadra i de la policia local de Salt. El carrer d'Angel Guimerà, cantonada amb carrer del Doctor Ferran, és un dels carrers concorreguts de la zona de Santa Afra de Salt.

Els Mossos creuen que és un accident

Està previst que aquest dilluns agents de la Unitat d'Investigació de la comissaria de Girona acabin l'atestat, però res fa pensar que canviarà de la primera valoració que ja es va fer ahir i que va apuntar clarament a un fatídic accident.

Mossos d'Esquadra / ACN

Els Mossos d'Esquadra creuen que és un accident, la mort de la noia de Salt / ACN

Els fets han causat gran commoció entre la comunitat que viu en aquests carrers. El SEM va desplegar també professionals de l'àmbit psicològic per atendre als familiars de la jove morta. Fa pocs dies va morir un nen a Agullana, a l'Alt Empordà.