La Guàrdia Civil ha detingut aquest diumenge, de matinada, a un menor de 17 anys com a presumpte autor de l'apunyalament a un jove de 19 anys a Eivissa. Els fets es van produir després d'una baralla entre ambdós.

Apunyalament a Eivissa

Segons ha informat la Guàrdia Civil als mitjans de comunicació, l'esdeveniment ha ocorregut aquest diumenge cap a les 00.45 hores a la platja d'En Bossa, quan el menor de 17 anys d'edat ha apunyalat presumptament un jove de 19 anys després d'una baralla.

La víctima ha estat traslladada fins a l'Hospital Can Misses encara que el seu estat no era greu. Mentrestant, el detingut passarà a disposició de Fiscalia de menors.

Un home mor en un accident de busseig a Eivissa

Un home de 30 anys ha mort aquest dissabte, després de tenir un accident de busseig, a la platja de Punta Galera, en el municipi de Sant Antoni, a Eivissa.

Busseig / Pixnio

Busseig / Pixnio

L'home ha estat trobat a l'aigua en parada cardiorespiratòria, segons informa el SAMU 061, i ha estat traslladat a la platja, on sanitaris han iniciat maniobres de reanimació cardiopulmonar bàsica.

També han acudit al lloc dues ambulàncies, una de suport vital bàsic i una altra de suport vital avançat i els sanitaris han practicat maniobres de reanimació cardiopulmonar avançada, però no han aconseguit salvar el bussejador. Han confirmat la seva mort in situ.

Salva un avi que estava sent apunyalat per una dona: vídeo

Un avi de 83 anys va ser assaltat aquest divendres al matí a Marbella per una dona armada amb un ganivet d'untar el pa, segons expliquen fonts policials.

L'home va caure al terra exhaust i la dona va provar d'apunyalar-lo en repetides ocasions. La intervenció d'un conductor aliè a la discussió va ser vital per a l'ancià, que va poder rebre danys majors dels que ja tenia. Vídeo disponible.