Un avi de 83 anys va ser assaltat aquest divendres al matí a Marbella per una dona armada amb un ganivet d'untar el pa, segons expliquen fonts policials.

L'home va caure al terra exhaust i la dona va tractar d'apunyalar-lo en repetides ocasions. La intervenció d'un conductor aliè a la discussió va ser vital per a l'ancià, que va poder rebre danys majors dels que ja tenia.

Apunyalament a Marbella

Segons Emergències 112, els veïns van alertar sobre les 12.20 hores que s'estava produint una baralla entre un home gran i una dona. Al lloc es van desplaçar efectius sanitaris i de la Policia Nacional per intervenir, recull ABC. No obstant això, en la baralla ja havia intervingut un home.

Els efectius de la Policia Nacional van detenir la dona i van socórrer l'avi, que estava atordit a terra. L'home de 83 anys va ser traslladat al centre de salut de San Pedro de Alcántara, on va ser tractat de diversos talls superficials, prossegueix la mateixa font.

Alguns testimonis asseguren que la dona va tractar de robar l'ancià, que es va resistir. L'home ja ha estat donat d'alta i ha declarat a la Comissaria de Marbella. La dona té uns 50 anys i encara no està plenament identificada. La Policia Nacional contínua investigant per aclarir les circumstàncies de l'agressió.

Tres morts en un apunyalament múltiple a Alemanya: vídeos

Tres persones van morir aquest divendres i algunes van resultar ferides de gravetat en un apunyalament múltiple a Wurzburg, a Alemanya.

Els vídeos a les xarxes socials mostren al presumpte atacant, descalç i armat amb un ganivet de grans dimensions. També es pot veure els transeünts provant d'aturar-lo. S'escolten crits, un home lamenta: "Acaba d'apunyalar una dona", detallen mitjans locals.

Les motivacions de l'assassí no han transcendit després del seu arrest.