Nou cap de setmana violent a Catalunya. Els Mossos d’Esquadra investiguen una baralla que la matinada de diumenge a dilluns ha acabat amb dos menors d’edat apunyalats al centre de Vilafranca del Penedès. Segons ha pogut saber ElCaso.cat, cap a la una de la matinada, una baralla entre dos grups de joves, alguns d’ells menors d’edat, va concloure amb tres persones ferides. 

Entre els ferits, dos d’ells van ser-ho per arma blanca. Segons informacions policials a les quals ha tingut accés ElCaso.cat, els ferits són dos menors, de 15 anys, que van rebre una ganivetada i van ser traslladats a l’hospital. Ara per ara, però, no cal patir per la seva vida però estan greus. L'altre ferit en la baralla ho va ser per contusions, està lleu i va ser donat d'alta al mateix lloc dels fets.

Un menor d'edat, detingut

Els Mossos d’Esquadra, quan van arribar al lloc de l'incident, van poder detenir un dels participants en l’enfrontament. El detingut és un noi de 14 anys de nacionalitat espanyola. Està acusat d'un delicte d'homicidi en grau de temptativa i declararà aquesta tarda a la Ciutat de la Justícia. Tota la seva família s'ha concentrat davant dels jutjats, esperant saber què decideix la Fiscalia de Menors.

Es desconeix, però, si és l’autor material dels dos apunyalaments. La policia catalana manté oberta una investigació per aclarir els fets, què va motivar l’enfrontament i també qui va ser l’autor de la ganivetada contra els dos menors.

Els ferits consten que són de nacionalitat espanyola i coneguts a la vila. Aquesta baralla al centre de Vilafranca arriba l’endemà també d’una nit violenta en una discoteca de Vilafranca amb problemes de seguretat. 

Un matrimoni mor a Vilassar de Mar

Un matrimoni, de 73 i 74 anys, han mort aquest matí en un incendi a casa seva a Vilassar de Mar. Els Bombers de la Generalitat han rebut a tres quarts de set del matí l’avís de l’incendi d’un habitatge al carrer de Maria Vilar, 219, que des de les 9 del matí ja està controlat. 

En rebre l’avís, immediatament s'han activat fins a 16 dotacions que, quan han arribat al lloc del sinistre, han comprovat que el foc estava totalment viu i afectava bàsicament el setè pis de l’edifici. A l’interior hi han trobat la parella, però no han pogut fer res per salvar-los la vida. Els Bombers han procedit a revisar la resta d’habitatges de l’edifici i han evacuat una quarantena de persones. Quan les condicions de seguretat ho han permès, han confinat altres veïns.

Greus aldarulls a Waka Sabadell

Mentrestant, a Sant Quirze del Vallès, els Mossos d’Esquadra mantenen oberta la investigació per detenir els autors dels greus aldarulls contra una discoteca la matinada de dissabte a diumenge. Un grup d’un miler de persones van fer llançaments de pedres, ampolles i altres objectes contra Waka Sabadell i el seu personal i també contra els vehicles policials que hi havia a la zona, situació que va originar diverses destrosses i ferits.

Una trentena de persones van accedir per la força a l’interior de la discoteca quan encara no havia obert al públic i van causar lesions en un ull a un dels controladors d’accés del local.