Greus aldarulls a l'entrada de la discoteca Waka de Sabadell (Vallès Occidental). Surt a la llum un vídeo dels joves protestant contra les agressions dels porters cap a alguns dels seus clients.

Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Sabadell van fins al lloc dels fets

Els fets han passat aquest dissabte de matinada a les portes de la discoteca Waka, a tocar de la problemàtica zona hermètica de Sabadell. L'avís es va rebre poc després de la mitjanit i, immediatament, els Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Sabadell es van desplaçar fins al lloc dels fets.

Vídeo dels aldarulls a la discoteca Waka de Sabadell

Tal com es pot veure a les imatges, que han corregut com la pólvora a les xarxes socials, un grup de joves agafa una tanca i la comença a encastar contra la porta de la discoteca. Tot seguit, la llencen cap a dins mentre altres nois tiren ampolles de vidre, bengales i colpegen amb força la porta. A més a més, alguns d'ells es pengen a les parets amb la intenció de destrossar el mobiliari del local i rebentar la porta. 

 

Aldarulls per les agressions dels vigilants de seguretat als clients

Es tracta d'una manifestació que s'havia organitzat a través de les xarxes socials. El motiu? Els assistents es queixaven de les brutals agressions que els vigilants de seguretat han comès contra alguns dels seus clients, un fet que genera molta inseguretat al jovent. Sense anar més lluny, la setmana passada, un noi va denunciar que els porters l'havien apallissat.

Un noi de 17 anys ferit greu per una punyalada a la panxa

Fa unes setmanes, un noi de 17 anys va resultar ferit greu per una punyalada a la panxa. En aquest cas en concret, es desconeix qui ha estat l'autor de l'agressió i els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per esbrinar més detalls i esclarir els fets. De moment, no hi ha detinguts i treballen amb dues hipòtesis: o que la víctima estava involucrada en una baralla o que l'havien robat amb violència. 

Segons explica el secretari general de la Federació Catalana d'Associacions d'Activitats de Restauració i Musicals a RAC 1, alguns d'aquests incidents passen perquè els clients van a buscar problemes. 

En pocs anys tancaran les discoteques de la zona hermètica de Sabadell

La zona hermètica de Sabadell és coneguda popularment per ser una part problemàtica de la capital del Vallès Occidental i, per aquest mateix motiu, d'aquí a tres anys, estarà prohibit que hi hagin discoteques a la zona, uns fets que preocupen als propietaris de locals d'oci nocturn.