Nou assassinat masclista a Màlaga: la Policia Nacional ha detingut un home per, presumptament, haver matat la seva parella. Segons la investigació, la va assassinar fa més de sis mesos. Es va inventar que havia desaparegut i va posar una denúncia, però després de temps buscant-la, han descobert que el mateix home que va posar la denúncia va ser qui la va matar i enterrar en un polígon industrial als afores de Màlaga. El motiu del crim va ser que es volia divorciar i va ser llavors quan la va matar estrangulant-la.

La víctima d'aquest nou cas de violència de gènere es deia Débora Morais Dos Santos, tenia 39 anys, era de nacionalitat brasilera i va desaparèixer en estranyes circumstàncies el 28 de març d'aquest 2022. Tot i que la seva parella va posar una denúncia per desaparició i va remarcar a la policia que havia marxat voluntàriament, aquesta dona no tenia cap motiu per marxar sense deixar rastre: tenia dues filles de 5 i 17 anys a les quals estimava amb bogeria. 

La seva parella confessa el crim després de cinc hores d'interrogatori

A ulls del Grup d'Homicidis, la seva parella es va convertir en el principal sospitós del cas i el van començar a investigar, ja que hi havia dades que no quadraven i la seva actitud era molt sospitosa. Així doncs, el divendres de la setmana passada, el van citar a comissaria i el van estar interrogant durant cinc hores.

Va amagar el seu cadàver i es va inventar que havia desaparegut voluntàriament

Al principi, ho va negar tot, però davant la pressió dels agents, va acabar confessant el crim i els va explicar on havia amagat el seu cadàver: el va enterrar al polígon industrial La Estrella, als afores de Màlaga. Per fer-ho, va fer un forat i ho va cobrir tot de ciment. Va ser molt complicat treure el cos de la Déborah de sota terra, però, finalment, ho van aconseguir.

Els agents van poder comprovar que el cadàver tenia signes evidents d'haver patit una mort violenta. Estava envoltat de bosses d'escombraries i mantes. També portava a sobre tota la seva documentació, ja que el presumpte assassí, quan la va enterrar, la va amagar amb el cadàver per fer creure als agents que havia marxat voluntàriament.

Caldrà esperar a saber els resultats de l'autòpsia per saber més detalls de les causes de la seva mort. De moment, no ha transcendit la identitat de l'assassí, que està detingut i a l'espera de passar a disposició judicial com a presumpte autor d'un assassinat per violència de gènere.