Els pares de la Marta del Castillo van enviar una carta a Miguel Carcaño explicant que si confessava on estava amagat el seu cadàver, aquests li regalarien el pis que no va poder pagar, ja que actualment és propietat de la família Del Castillo, però l'assassí confés no va respondre mai la carta, uns fets molt estranys tenint en compte com és de temptadora l'oferta.

Miguel Carcaño va confessar l'assassinat de Marta del Castillo a Sevilla

La Marta del Castillo va ser assassinada el 24 de gener del 2009. Tot i que es van investigar a diverses persones per la seva presumpta implicació en el crim, finalment, només hi va haver dos condemnats: Miguel Carcaño, autor confés de l'assassinat, i 'El Cuco', un menor que va ser sentenciat per encobrir el crim. 

Sense rastre del cos de Marta del Castillo: els seus pares continuen buscant pistes

La resta d'investigats, tot i les proves que podrien mostrar la seva presumpta implicació en els fets, van quedar en llibertat. Gairebé 13 anys després del crim, ni l'assassí de la Marta ni el seu còmplice els han dit on van amagar el seu cadàver. Els familiars de la víctima no s'han rendit i estan intentant, de totes les maneres possibles, saber on van amagar el cos de la seva filla.

La Marta del Castillo va ser assassinada en un pis del carrer León XIII número 78 de Sevilla. Miguel Carcaño n'era el propietari, però com que no podia pagar la hipoteca, va passar a ser del banc. De fet, aquests problemes per pagar la hipoteca hauria estat el detonant del crim Marta del Castillo.

Miguel Carcaño culpa a  Francisco Javier Delgado de l'assassinat de la Marta

El seu assassí, en la seva última versió dels fets, va explicar que estava discutint amb Francisco Javier Delgado pel tema del pagament de la hipoteca i que la Marta va intentar posar pau a la discussió quan aquest li va donar un cop amb la culata de la seva pistola provocant-li la mort, uns fets que no han pogut ser demostrats.

Els pares de la Marta van comprar el pis de Miguel Carcaño

Aquest pis que va quedar en mans del banc, va passar a ser propietat d'una immobiliària que el va posar en venda, però com que tothom sabia que havia passat allà dins, ningú el volia comprar. Finalment, aquest pis ha estat venut i, per surrealista que sembli, els qui l'han comprat són els pares de la Marta del Castillo, segons avança l'ABC.

Els pares de la víctima li volien regalar el pis si confessava on estava el cos

Però per què voldrien els pares de la Marta comprar el pis on va ser assassinada la seva filla? Es tractaria d'una estratègia de La família Del Castillo Casanueva per esbrinar on està el cadàver de la seva filla. De fet, a principis d'estiu, el pare de la víctima va enviar una carta a Miguel Carcaño dient-li que si confessava on estava el cos de la seva filla, li regalaria el pis que havia comprat. Tenia fins al 31 d'agost d'aquest any per respondre, però no ho va fer i, per tant, l'oferta es va esfumar, uns fets que van crear gran sorpresa tant a Antonio del Castillo com als policies, ja que es tracta d'una oferta molt temptadora.

Estan esbrinant la geolocalització del mòbil dels sospitosos del crim

Actualment, estan analitzant els mòbils de tots els sospitosos per esbrinar la seva geolocalització el dia del crim. D'aquesta manera, podran saber on estava cadascun d'ells en el moment dels fets. La investigació continua oberta i estan intentant esbrinar més detalls per aconseguir trobar el cadàver de la Marta del Castillo com més aviat millor.