Es fa pública la carta que la família de la Marta del Castillo va enviar al seu assassí confés on explicaven que si Carcaño deia on estava el cos de la Marta, ells li regalarien un pis, concretament el del carrer León XIII.

Sense rastre del cos de la Marta del Castillo 12 anys després

Marta del Castillo va ser assassinada fa 12 anys en un pis del carrer León XIII. Per aquests fets, Miguel Carcaño va ser condemnat pel crim i, actualment, continua ingressat a presó fins al 2030, quan ja quedarà en llibertat. De moment, no han trobat el cos de la Marta, que en l'actualitat tindria 29 anys. Els seus pares estan provant totes les vies possibles per aconseguir localitzar el seu cadàver, ja que tant l'assassí confés com la resta d'implicats es neguen a confessar on el van amagar.

"Et vull fer arribar una proposta per tal que, quan t'arribi el moment de sortir de presó, tinguis per on començar i un futur el més normal possible"

"Bon dia Miguel, amb aquesta carta et vull fer arribar una proposta per tal que, quan t'arribi el moment de sortir de presó, tinguis per on començar i un futur el més normal possible. He adquirit el pis de León XIII, on vivies, el mateix que la teva mare et va deixar en herència a tu i al teu germà Francisco Javier.  Aquell que finalment et vas quedar tu en propietat per tal que el teu germà pogués pagar els seus deutes amb un prestaimista, pensant només en ell i deixant-te a tu un marró impossible per tu, inclosa l'estafa i la falsedat documental", diu la carta, fent referència a l'última versió dels fets que va donar l'assassí des de la presó, on assegurava que l'autor material va ser el seu germanastre, dient que la va matar quan la Marta estava intentant posar pau en una discussió pel pagament d'una hipoteca del pis.

Miquel Carcaño / Twitter noah90_

Els pares de la Marta del Castillo van oferir el pis del carrer León XIII a Miguel Carcaño si aquest confessava on estava el cos de la seva filla, que va ser assassinada fa 12 anys / Twitter

"La meva proposta és la següent: estic disposat a donar-te el pis perquè tinguis una casa on viure quan surtis de la presó"

"La meva proposta és la següent: estic disposat a donar-te el pis perquè tinguis una casa on viure quan surtis de la presó. L'única condició perquè jo et regali el pis és que diguis a la Policia Nacional, concretament al grup d'Homicidis de Sevilla, que porta el cas, el lloc exacte on és el cos de la meva filla Marta. Necessitem recuperar-la i enterrar-la", conclou Antonio del Castillo a la carta a Miguel Carcaño, que mai va arribar a respondre-la.

Segons explica El Confidencial, l'Antonio va visitar el Miguel a presó i que fins i tot va donar la mà a l'assassí per saludar-lo, intentant que li digués on estava el cos de la Marta. Com a mesura desesperada, en una carta li va oferir el pis on la va matar, ja que la família Del Castillo el va comprar: "Quan surti de presó no tindrà on anar, per això li vaig oferir. Sóc capaç de qualsevol cosa per saber on està", diu el seu pare, que assegura que mai deixarà de buscar-la.