El pare de la Marta del Castillo ha mostrat la seva indignació després de saber que no investigaran el germà de Miguel Carcaño com a sospitós de la desaparició i crim de la seva filla. "Abans sí als posicionaments, però ara no. No ho entenc. Penso que no volen que aparegui la Marta", explica Antonio del Castillo.

Miguel Carcaño és l'assassí confés del crim d'aquesta jove de 17 anys de Sevilla i està complint condemna a la presó. Aquest home ha donat múltiples versions dels que va passar aquella nit de gener del 2009 al pis del carrer León XIII, cada una més inversemblant que l'anterior.

L'última versió de Miguel Carcaño, la més creïble pels familiars de la Marta

L'última versió que va donar des de la presó era que el responsable de la mort de la Marta era el Javier Delgado, el seu germanastre. Segons explicava, ell i el Javier estaven discutint per un problema amb la hipoteca del pis i la Marta va intentar posar pau. Va ser llavors quan el Javier li va donar un cop amb la culata de la pistola i la va matar.

Segons els familiars de la víctima, aquesta última versió era la més creïble que havia donat i, per aquest mateix motiu, van demanar que s'investigués el Javier per la seva presumpta implicació en el crim. 

La geolocalització dels mòbils dels sospitosos

Segons les últimes investigacions del cas, s'havien compromès a analitzar la geolocalització dels mòbils dels sospitosos, ja que en el moment dels fets no hi havia la tecnologia necessària per fer-ho, però ara sí. D'aquesta manera, podrien saber si estaven mentint i on estaven en el moment del crim.

Marta del Castillo / Archivo

El pare de la Marta del Castillo s'indigna en saber que només investigaran els mòbils de la seva filla i de Miguel Carcaño, però no el de la resta de sospitosos de la desaparició i assassinat de la seva filla / Arxiu

"El jutge ja no vol que s'investiguin els posicionaments del germà i companyia"

No obstant això, finalment, des dels jutjats han explicat que només investigaran els mòbils de la Marta del Castillo i de Miguel Carcaño, però no el de Javier Delgado ni el de la resta de sospitosos. "Si teníem alguna esperança a trobar-la, ens estan posant més pedres en el camí. El jutge ja no vol que s'investiguin els posicionaments del germà i companyia", explica Antonio del Castillo en una piulada, que ha corregut com la pólvora a les xarxes socials.

Desaparició i assassinat de Marta del Castillo

Els fets han causat gran indignació a l'entorn proper de la Marta del Castillo que, més de 13 anys després de la seva desaparició i assassinat, encara no han aconseguit saber on està el seu cadàver i cada vegada tenen menys esperança en què es resolgui el cas.