Surten a la llum els detalls de les autòpsies de Mario Biondo: una metge forense analitza el cas i explica públicament que, tot i que la versió oficial és un suïcidi, hi ha coses molt estranyes i no està gens d'acord amb els resultats: ens podríem trobar davant d'un crim.

Mario Biondo va conèixer a Raquel Sánchez Silva a Supervivientes

L'italià Mario Biondo va morir als 36 anys i a Espanya es va fer famós per ser el marit de Raquel Sánchez Silva. Ell era càmera i va conèixer a la presentadora i periodista espanyola a Supervivientes.

Els fets van passar el 30 de maig del 2013 i, vuit anys després, encara no se sap com va morir, tot i que la hipòtesi oficial és que es va suïcidar, hi ha molts caps sense lligar en aquest cas. La nit de la seva mort, presumptament, el Mario va prendre grans quantitats de drogues i d'alcohol i, després, es va penjar des de les estanteries de casa seva amb una bufanda.

La mare del Mario va penjar una foto del seu fill mort a Twitter

En el moment dels fets, la Raquel i el Mario no estaven passant per un bon moment i, segons els familiars del càmera, es tractava d'un assassinat premeditat, uns fets que encara no han pogut ser corroborats. Per si no fos poc, la mare del Mario va penjar a Twitter una foto del seu fill mort per demostrar que, presumptament, no havia estat un suïcidi. 

Els familiars de Biondo tenien a la Raquel en el punt de mira en tot moment, ja que estan convençuts que va ser ella qui el va matar. De fet, la periodista va portar el cas a l'Audiència Provincial de Madrid, on va demanar una indemnització de 3.000 euros per danys morals.

Mario Biondo / Twitter

Novetats del cas Mario Biondo: una metge forense analitza les tres autòpsies i determina que el càmera no es va suïcidar / Twitter

Les tres hipòtesis apunten al suïcidi, tot i que són estranyes

Actualment, hi ha una investigació oberta per esbrinar què va passar aquella nit del maig del 2013 i, en total, s'han fet tres autòpsies per determinar les causes de la mort de Mario. Totes elles apunten cap a una direcció: el suïcidi, tot i que hi ha alguns punts incongruents en elles.

"La primera autòpsia és estranyíssima. El seu cap tenia un cop i li haurien d'haver obert per esbrinar què hi havia"

Patricia Alcaraz és metge forense i ha explicat detalladament els resultats de les autòpsies a Telecinco. A la primera autòpsia, es va determinar que l'estómac del Mario estava buit i que només tenia lesions a la part de coll fruit d'haver-se penjat des de les estanteries. "La primera autòpsia és estranyíssima. El seu cap tenia un cop i li haurien d'haver obert per esbrinar què hi havia", explica la forense.

Quan van traslladar el seu cos a Itàlia, el seu país natal, li van fer una segona autòpsia, on li van trobar trossos de carn a l'estómac i una taca de color gris al cervell. No obstant això, la hipòtesi final era la mateixa que la de la primera autòpsia: s'havia suïcidat.

La metge forense pensa que Mario no s'ha suïcidat 

La tercera autòpsia, que es va fer l'any 2018, és la que trenca tots els esquemes, ja que s'explica que el càmera, tenint en compte la posició com va ser trobat el seu cos, podria determinar que no es va penjar sol i que, per tant, podria ser un crim. No obstant això, la Fiscalia d'Itàlia remarca que, tot i aquesta tercera hipòtesi, segueixen pensant que es tracta d'un suïcidi.

"Són coses objectives i estranyes"

No obstant això, la metge forense de Telecinco assegura que no és un suïcidi: "Per suïcidar-se, els peus no han de tocar el terra. A més a més, els llocs on va quedar dipositada la seva sang ens indica que va morir tombat i capdamunt. Són coses objectives i estranyes", explica Alcaraz a Sálvame. La investigació continua oberta i estan intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets.