Alerta màxima a Lleida per la posada en llibertat d'un noi de 27 anys detingut per abusar sexualment de quatre adolescents menors d'edat, totes elles d'entre 14 i 17 anys. L'home va ser detingut pels agents de la Guàrdia Urbana de Lleida per presumptes abusos a menors, ja ha passat a disposició judicial i l'han deixat en llibertat amb càrrecs, un fet que preocupa enormement a les veïnes de les comarques del Segrià.

El presumpte autor dels fets és un home de 27 anys i de nacionalitat senegalesa que, presumptament, va cometre els abusos la nit del dissabte a l'avinguda Rovira Roure de la capital del Segrià, en el context de les Festes de Tardor, explica el diari SEGRE.com. Tot va començar quan una de les víctimes, de 17 anys, es va dirigir a un punt lila i va alertar que un home li havia fet tocaments

Les víctimes de l'abusador sexual de Lleida tenen entre 14 i 17 anys

Al cap de poca estona, dues nenes de 14 anys i una de 15 van anar al mateix punt i van explicar el mateix: que un jove amb les mateixes característiques físiques els havia fet tocaments. Immediatament, van alertar a Emergències i es van desplaçar els efectius de la Guàrdia Urbana per parlar amb les víctimes, que van donar una descripció detallada de l'agressor.

El presumpte pederasta està en llibertat sense mesures cautelars

Totes quatre van identificar plenament el presumpte abusador sexual i va quedar detingut. Després de gairebé dos dies a comissaria, aquest dilluns ha passat a disposició judicial i ha quedat en llibertat amb càrrecs, però sense cap mesura cautelar. Així doncs, hi ha un presumpte abusador sexual de menors lliure per Lleida, uns fets que han causat gran indignació i inseguretat.

Un pederasta abusa de dues nenes d'11 anys a Alpicat i també està en llibertat

Aquest no és l'únic presumpte pederasta en llibertat. A Alpicat (Segrià), fa unes setmanes, els Mossos d'Esquadra van detenir un home de 43 anys per abusar sexualment de dues nenes d'11 anys en una atracció de fira. Malgrat que Fiscalia demanava que ingressés immediatament a presó, el jutge l'ha deixat en llibertat amb càrrecs.