Dues famílies han denunciat tocaments a dues nenes d'11 anys el cap de setmana passat en una atracció a Alpicat (Segrià) per part d'un firaire. El presumpte autor de l'agressió era l'encarregat de lligar a uns arnesos els infants que pugen a l'atracció, que està formada per una sèrie de cames elàstiques per saltar amb l'ajuda d'unes cordes, també elàstiques. Segons ha avançat el diari lleidatà SEGRE.com, els Mossos d'Esquadra investiguen els fets com un delicte d'abusos sexuals.

L'home va oferir una fitxa de l'atracció gratis

Els fets van tenir lloc aquest passat cap de setmana, durant la festa major de la localitat, a la zona on s'havien instal·lat les atraccions temporalment. Un dels episodis hauria passat dissabte i l'altre diumenge. El pare d'una de les nenes ha explicat que la seva filla li va comentar que l'home va grapejar els seus pits i els genitals aprofitant el moment en què els posava l'arnès per poder saltar. Quan dissabte ja hauria abusat d'una de les nenes, assegura que, fins i tot, li va oferir gratuïtament una fitxa perquè tornés l'endemà.

Identificat l'agressor de les nenes

Els Mossos d'Esquadra ja tenen identificat el treballador de l'atracció, per tant, durant les pròximes hores o dies no es descarta que hi pugui haver una detenció. Segons la denuncia, l'home hauria aprofitat el moment de lligar les nenes per tocar-los els pits i els genitals.