Una noia de 19 anys està vivint un autèntic calvari a la Universitat de Vic (Osona). Segons explica aquesta estudiant de Fisioteràpia, hi ha set companys de la facultat que l'assetgen cada dia, li peguen i li diuen tota mena d'insults masclistes. Presumptament, l'han agredit físicament en múltiples ocasions fins al punt que, una vegada, la van deixar inconscient per un fort cop al cap. També han difós vídeos íntims seus i l'han amenaçat amb una arma blanca, entre moltes altres barbaritats.

Segons avança La Vanguardia, tant la víctima com els agressors són de nacionalitat francesa. L'infern va començar a principis de curs i la noia va decidir informar de la terrible situació que estava vivint, que era completament insostenible. Així doncs, va contactar amb la Unitat d'Igualtat de la Universitat i va explicar que hi havia un grup de set nois que li estaven fent la vida impossible.

Bullying a una estudiant de la Universitat de Vic

La noia de 19 anys ha estat víctima d'un assetjament constant i d'amenaces amb arma blanca. Els seus assetjadors també van difondre un vídeo seu on sortia en roba interior. Tots ells vivien en una residència fora de la universitat i van ser expulsats de l'allotjament pel bullying constant que li feien a la companya. Però això tampoc va ser suficient per aturar la situació, la van seguir insultant i fent-li la vida impossible fins al punt que va pensar a suïcidar-se.

Activat el protocol contra l'assetjament 

"Nosaltres l'acompanyem i assessorem en tot aquest procés, i fins i tot li paguem l'hotel quan se'n va anar de la residència a la qual vivien també aquests joves", expliquen des de la Universitat de Vic, on asseguren que és la primera vegada que s'han vist obligats a activar el protocol contra el bullying. Per evitar que la situació anés a més, van canviar els horaris dels presumptes assetjadors i els de la víctima per tal que no coincidissin més. 

No obstant això, segons explica La Vanguardia, ara tornen a coincidir en horaris i segueixen fent-li la vida impossible. Tot i que des de la Universitat de Vic asseguren que els alumnes, tot i coincidir en horaris van a classes diferents, això no és una mesura suficient per frenar la tràgica situació i la noia de 19 anys continua convivint diàriament amb els seus agressors, uns fets que li generen una gran angoixa.