La Policia Nacional ha detingut un noi de 23 anys a Olot (Garrotxa). Es tracta d'un lladre multireincident i molt agressiu i l'arrest va ser molt complicat, ja que va intentar fugir dels agents, els va insultar i els va intentar pegar agredir. Quan el van identificar, va donar una identitat falsa i al cap de poca estona van descobrir que portava droga amagada als genitals. Es tracta d'un jove perillós i, tot i la seva curta edat, té molts antecedents per tota mena de delictes, fet que preocupa als veïns de la Garrotxa.

La seva detenció es va fer el divendres de fa dues setmanes, però ha transcendit aquest dimarts. Els agents de la Policia Nacional de Camprodon (Ripollès) van anar fins a Olot per acompanyar una persona que havia de passar a disposició judicial. Quan ja estaven a Olot, van veure un noi de 23 anys amb una actitud molt estranya. Estava extremadament nerviós i va començar a córrer contra direcció als agents.

Un lladre multireincident i molt perillós a Olot

Va ser llavors quan el van identificar i el noi de 23 anys, que no portava el DNI a sobre, els va donar una identitat falsa. Gràcies a la bona coordinació, van poder esbrinar la seva veritable identitat. Es tracta d'un noi d'origen estranger, però amb la nacionalitat espanyola que, tot i la seva edat, és una persona molt perillosa amb molts antecedents per delictes contra les persones, contra el patrimoni i tràfic de drogues. . Abans de detenir-lo, el van escorcollar i van descobrir que tenia 150 grams de marihuana amagada en petites bosses als genitals, llestes per ser venudes. 

El noi de 23 anys passa a disposició dels Mossos d'Esquadra

Per si no fos poc, també portava a sobre gairebé 1000 euros i tota mena de joies, molt probablement, robades. El van detenir per un delicte de tràfic de drogues. Va ser un arrest molt complicat, ja que va oferir moltíssima resistència, va insultar i escridassar els agents, als quals també va intentar pegar. El lladre va passar a disposició dels Mossos d'Esquadra, que el van traslladar a dependències policials.