Nou accident de trànsit mortal a Barcelona: el conductor d'un camió de les escombraries ha matat una àvia de 84 anys al districte de Sants-Montjuïc. La Guàrdia Urbana de la capital catalana s'ha fet càrrec de la investigació. La hipòtesi principal és que la víctima va quedar atrapada al darrere de les rodes del camió de la brossa mentre aquest estava recollint les escombraries.

El tràgic sinistre ha passat aquest dilluns, 10 d'octubre, a plena llum del dia, concretament al carrer Mare de Déu del Port número 383 del barri de la Marina del Port, al districte de Sants-Montjuïc. Els serveis d'emergències van rebre l'avís a les 17.00. La víctima és una dona de 84 anys que ha mort en quedar atrapada a les rodes del darrere d'un camió de neteja municipal, quan aquest estava recollint la brossa, avança el diari La Marina.

La Guàrdia Urbana de Barcelona investiga les causes de l'accident

Fins al lloc dels fets, es van desplaçar la Guàrdia Urbana de Barcelona, els Bombers de Barcelona i els Sanitaris del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i, malgrat els seus esforços, no van poder fer res per salvar la vida de l'àvia, que va morir al lloc dels fets. La Unitat d'Investigació i Prevenció de l'Accidentalitat (UIPA) de la Guàrdia Urbana s'ha fet càrrec de les diligències i està intentant recavar el màxim de dades possibles per saber els detalls de la tragèdia.

"El consistori lamenta la seva mort i trasllada el seu condol a la família i amistats i referma el seu compromís per a continuar treballant per reduir les víctimes en els sinistres de trànsit", explica l'Ajuntament de Barcelona en un comunicat, on també ha recordat que tenen el Servei d'Urgències i Emergències Socials, que ofereix atenció psicològica a la família de les víctimes d'accidents de trànsit a la ciutat.

Moren 21 persones en accidents de trànsit a Barcelona

Malauradament, aquest no és l'únic cas d'una persona morta en un accident a la capital catalana. Segons informa l'ajuntament, aquesta és la víctima número 21 del 2022, cinc de les quals eren vianants, com en el seu cas.