Busquen un home per matar a punyalades un altre en una brutal baralla a Puerto Lumbreras (Múrcia): després de passar unes hores ingressat a l'hospital, ha acabat morint a causa de les ferides.

Maten un home en una baralla a Puerto Lumbreras

Els fets han passat la matinada d'aquest diumenge a Puerto Lumbreras, un municipi a prop de Múrcia. Per causes que encara s'estan investigant, dos homes han començat a discutir i la conversa s'ha anat escalfant fins al punt que s'han començat a agredir.

La víctima és un home de 47 anys que ha mort per ferides d'arma blanca

El presumpte homicida està en crida i cerca per haver assassinat a punyalades la seva víctima, un home de 47 anys que ha mort aquest diumenge a l'hospital  Rafael Méndez de Lorca, on va ingressar a conseqüència de les ferides per arma blanca rebudes durant una baralla a Puerto Lumbreras, segons expliquen fonts de la investigació i del centre sanitari.

El presumpte autor dels fets, després d'atacar mortalment l'home, ha fugit del lloc dels fets i els testimonis de l'apunyalament, immediatament, han avisat a Emergències 112, que han traslladat el ferit fins a l'hospital, on ha mort aquest diumenge hores després de ser ingressat, ja que tenia greus lesions al tòrax.

Cotxe Guàrdia Civil recurs / ACN

En crida i cerca un home acusat d'assassinar amb una arma blanca un altre a Puerto Lumbreras (Múrcia) / ACN

Les investigacions se centren a localitzar i detenir l'homicida

La Guàrdia Civil ha obert una investigació per esbrinar més detalls i esclarir els fets. De moment, han aconseguit identificar el presumpte autor de l'agressió i ara s'estan centrant a localitzar-lo i detenir-lo com més aviat millor, ja que es podria enfrontar a penes de presó i a sancions econòmiques molt elevades acusat d'un delicte d'homicidi.

El José està en crida i cerca per un crim masclista a Sabadell

Aquest no és l'únic assassí que està en crida i cerca i, a Catalunya, també busquen un home acusat de matar la seva parella a Sabadell (Vallès Occidental): és el José Paulino, un home de nacionalitat dominicana que va ser vist per última vegada amb una maleta vermella de grans dimensions després de, presumptament, assassinar la seva dona, una jove colombiana que feia poc més de dues setmanes que s'havia instal·lat a Catalunya.

Troben mort el Martín Ezequiel, el parricida de Barcelona

Fins fa poc més d'una setmana, també hi havia un altre assassí en crida i cerca a Catalunya: el Martín Ezequiel, un home que va assassinar el seu propi fill, de 2 anys, en un hotel de Barcelona per fer-li el màxim de mal possible a la seva exparella, de qui s'havia separat vuit dies abans del crim. Gairebé un mes més tard del crim, el van trobar mort al Prat de Llobregat (Baix Llobregat): es va suïcidar la mateixa nit dels fets amb el seu propi cinturó.