El 3 d'agost van trobar una dona morta amb signes de violència a Sabadell (Vallès Occidental) i, des de llavors, el seu nòvio està en crida i cerca com a presumpte autor dels fets. A ElCaso.cat hem tingut accés a més dades sobre la seva parella. Es tracta d'un home de 38 anys, perillós i amb nombroses identitats.

Assassinen a Dary Luz Berrio Rodríguez

Els fets van passar en un pis ocupat il·legalment al carrer Fernán Caballero, al barri de Campoamor de Sabadell: al seu interior hi havia el cadàver de la Dary Luz Berrio Rodríguez, una jove colombiana que feia poc més d'un mes que s'havia instal·lat a Catalunya.

Luz / ElCaso

Dary Luz Berrio és una dona que ha estat assassinada en mans de la seva parella a Sabadell (Vallès Occidental) / ElCaso

La Luz treballava en una barberia del carrer Aribau

La Luz va viatjar des de Bogotà (Colòmbia) fins a Barcelona el 22 de juliol: va anar a viure a Sabadell amb el seu presumpte assassí i, tot i que era infermera, treballava en una barberia llatina del carrer Aribau. Segons ha pogut saber ElCaso.cat, els familiars de la Luz, de 30 anys, van parlar amb ella el diumenge 1 d'agost i, dos dies després, la van trobar morta a l'interior del pis.

Foto presunto asesino / Cedida

El Jose és el presumpte autor del crim masclista de Sabadell (Vallès Occidental) i està en crida i cerca / Cedida

El cas es troba sota secret de sumari

El seu cadàver presentava signes evidents d'haver patit una mort violenta i, segons va avançar ElCaso.cat, presentava signes d'estrangulament. Tot i que el cas es troba sota secret de sumari, en aquest mitjà hem esbrinat que els Mossos d'Esquadra busquen el seu nòvio com a presumpte autor dels fets. 

Crimen machista Sabadell

 Eddy Javier C.G / Jose Abel P.R

Se l'acusa d'haver matat a la Luz i, per aquest mateix motiu, està en crida i cerca. El presumpte assassí d'aquesta dona té més d'una identitat, fet que dificulta la seva localització.

El presumpte assassí té dos noms: Jose Abel  P.R i  Eddy Javier C.G

Es diu Jose Abel P.R., però també fa servir un altre nom: Eddy Javier C.G. i la família de la víctima ha demanat col·laboració ciutadana per localitzar-lo.  Segons ha pogut saber ElCaso.cat, té dues identitats més i és un home perillós. Qualsevol persona que en tingui alguna pista, que truqui immediatament a la Policia.

Vist per última vegada amb una maleta vermella 

Té 38 anys, és de la República Dominicana i, igual que la Luz, feia un mes que vivia a Catalunya. L'últim cop que va ser vist portava uns pantalons texans, una samarreta de ratlles i una maleta vermella de grans dimensions, segons ha pogut saber ElCaso.cat.

Se l'acusa de ser l'autor d'un delicte d'homicidi i està en crida i cerca. La investigació continua oberta i estan intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets. L'home es podria enfrontar a penes de presó per un presumpte delicte d'homicidi i de violència de gènere.