Alenquer (Portugal) està de dol per la tràgica mort d'un nen d'un mes. Ha estat brutalment atacat a mossegades per un gos a l'interior de casa seva i han obert una investigació per saber què ha passat. L'animal ha entrat a casa perquè la mare de la víctima ha deixat la porta oberta mentre anava a llençar les escombraries. 

Els fets han passat aquest dimarts a Alenquer, un municipi a prop de Lisboa. La víctima és un bebè d'un mes de vida que vivia amb la seva família a la casa on ha passat la tragèdia. Els pares del petit tenen un gos de raça pastor belga, que, normalment, sempre està al jardí. La mare ha anat a tirar les escombraries i ha deixat la porta oberta.

El gos ha matat un bebè d'un mes a Alenquer, Portugal

Quan l'animal va veure la porta oberta, va entrar a l'interior del domicili i, per causes que encara s'estan investigant, va ferir de gravetat el bebè, mossegant-li el cap i la cara. Al cap de pocs minuts, la mare va tornar i va veure el seu fill greument ferit en un bassal de sang. Immediatament, ella i el pare, van agafar el nen en braços i van sortir al carrer a demanar ajuda.

La van portar fins al pàrquing d'un supermercat, on va rebre assistència. No obstant això, malgrat els esforços dels sanitaris, no van poder fer res per salvar-li la vida, uns fets que han causat gran commoció a Alenquer. Caldrà esperar a saber els resultats de l'autòpsia per saber els detalls d'aquest tràfic accident, que ajudarà a esclarir què ha passat.

Fiscalia de Portugal investiga l'atac del gos

Com a mesura cautelar, ha traslladat el gos a la gossera municipal, ja que temen que torni a atacar a una altra persona. Fiscalia de Portugal ha obert una investigació per saber els detalls d'aquest tràgic accident i, si els pares de la víctima, de manera directa o indirecta, tindrien algun tipus de responsabilitat, ja que si la porta hagués estat tancada, aquest detall hauria salvat la víctima.