Un gos va atacar el passat diumenge una nena d'onze mesos d'edat a l'esplanada del poliesportiu Les Pereres, a Xàtiva (València). La nena estava passejant amb els seus pares i part de la seva família quan el fatal accident va ocórrer. El gos, de la raça Bull Terrier miniatura, es va abalançar sobre la petita i la va mossegar de forma repetida a la cuixa, segons informa El Periódico.

El gos no anava lligat

L'animal anava sense corretja i no portava morrió. Va atacar la menor per sorpresa i tant els clients d'un bar proper com els familiars de la petita es van llançar contra l'animal per poder apartar-lo com més aviat millor de la nena. Alguns testimonis directes dels fets comenten que va ser l'home de seguretat del poliesportiu Les Pereres qui va aconseguir deixar-lo anar.

La menor va ser ingressada en estat greu

Immediatament després del succeït, la víctima va ser traslladada a l'hospital Lluís Alcanyís de Xàtiva perquè els professionals poguessin atendre les ferides. Tanmateix, atesa la gravetat de les lesions, els sanitaris van decidir portar la menor a l'Hospital La Fe de València, on actualment es troba fora de perill.

La Policia Nacional ha obert una investigació per aclarir el succeït. L'animal es troba custodiat a les instal·lacions de la protectora Spax i l'assumpte es troba ja en mans de la justícia, ja que els progenitors han denunciat l'amo als jutjats.