Les bandes llatines de Madrid tornen a protagonitzar un brutal atac. En aquest cas, la víctima ha estat un noi de 21 anys que ha estat brutalment agredit a Coslada (Madrid). El jove acabava de sortir de treballar quan, presumptament, uns membres dels Dominican Don't Play (DDP) l'han atacat en grup i l'han intentat matar a cops de matxet i a punyalades.

Els fets han passat aquest dilluns a Coslada, un municipi limítrof amb la capital espanyola. El jove de 21 anys acabava de sortir de treballar i, mentre estava anant a buscar el tren per tornar a casa, el van agredir en grup, sense tenir cap mena de possibilitat de defensar-se. L'agressió, seguint el modus operandi d'aquestes tribus urbanes, va ser a cops de matxet, punxons i tornavisos. També li van clavar 11 punyalades al braç deixant-lo greument ferit.

Possible revenja entre bandes: busquen els Dominican Don't Play d'Embajadores

La Policia Nacional s'ha fet càrrec de la investigació i està intentant identificar els presumptes autors dels fets. La hipòtesi principal és que són membres dels Dominican Don't Play (DDP) del barri madrileny d'Embajadores i que l'han atacat per una revenja entre bandes. Aquesta teoria encara agafa més força si tenim en compte els antecedents de la víctima, que ha estat detingut en nombroses ocasions per baralles, estafes i agressions.

Problemes de seguretat a Madrid per culpa de les bandes llatines

Aquestes bandes, en els darrers anys, s'han convertit en un dels principals problemes de Madrid i la seva àrea metropolitana pel que fa a la seguretat de la ciutat i la perifèria, ja que actuen amb extrema violència i són molt perillosos. Molts dels seus membres són nens menors d'edat, ja que la Llei del Menor els permet actuar amb més impunitat que els membres majors d'edat. 

Les bandes més conegudes i amb més activitat de la capital espanyola són els Dominican Don't Play (DDP) i els Trinitarios, que han protagonitzat nombrosos successos en els darrers mesos, el més cruel de tots el de l'assassinat del Jaime, un nen de 15 anys que va ser agredit fins a la mort a la sortida d'una discoteca al carrer Atocha.