L'Allan és un dels fugitius més buscats del Regne Unit per un macabre assassinat fa 15 anys. Els policies pensen que és molt probable que estigui amagat a Espanya, concretament a les illes Balears o a les Canàries.

Allan Foster està en crida i cerca per un assassinat al Regne Unit

Allan Foster, natural d'Anglaterra, actualment té 43 anys i està en crida i cerca per un crim del 2006. La víctima va ser David Noddy Rice, un home de 42 anys a qui va assassinar disparant-lo a Mardsen, un petit municipi del Regne Unit. Allan i David eren amics, però l'amistat es va torçar, possiblement per un deute per les drogues, que seria el motiu de l'assassinat.

Després de cometre el crim, va desaparèixer i la Policia britànica no l'ha parat de buscar, de moment, sense èxit, convertint-se en un dels fugitius més buscats d'Anglaterra. Segons explica The Olive Press, l'home va fugir cap a Espanya just després del crim.

Allan Foster utilitza l'àlies Shaun Michaael Wilkinson

Allan Foster utilitza l'àlies Shaun Michaael Wilkinson i les autoritats alerten que l'home té contactes a les illes Canàries i a les illes Balears i que, per tant, podria estar amagat allà. Els familiars de la víctima apunten a Mallorca com un possible destí de l'assassí.

Des de l'Agència Nacional contra el Crim (NCA) descriuen l'Allan com una persona molt perillosa que podria estar amagada a Espanya. Demanen que, en cas de localitzar-lo, que no s'acostin a ell i que immediatament es posin en contacte amb la Policia.

Allan Foster

Allan Foster és un dels fugitius més buscats del Regne Unit i les autoritats pensen que podria estar amagat a les illes Balears o a les Canàries

"Cada dia penso on és el Foster. Estarà mort, o viu? Si algú té informació del cas, si us plau, que ho comuniqui"

"Cada dia penso on és el Foster. Estarà mort, o viu? Si algú té informació del cas, si us plau que ho comuniqui, els seus familiars estem desesperats", explica la germana de la víctima a The Olive Press, que ofereix una recompensa de ni més ni menys que 5.800 euros a tothom qui faciliti proves i dades per esbrinar on s'amaga l'assassí.

"Anotarem la informació i ningú sabrà mai que has estat en contacte amb nosaltres"

Els familiars del David pensen que hi ha persones que no han facilitat dades del crim per por a les represàlies i, per aquest mateix motiu, des de l'associació Crimestoppers, expliquen que poden contactar amb ells de manera completament anònima per donar pistes i descobrir on s'amaga aquest perillós fugitiu. "Anotarem la informació i ningú sabrà mai que has estat en contacte amb nosaltres", conclouen des de Crimestoppers.