Surten a la llum les fotos de tres dels sis detinguts pel crim de la Corunya: alguns d'ells es troben a la presó provisional acusats d'haver assassinat el Samuel Luiz.

Fotos dels detinguts pel crim del Samuel a la Corunya

L'assassinat de Samuel Luiz ha causat gran commoció: el van apallissar fins a la mort a l'avinguda Buenos Aires de la Corunya i, una setmana després dels fets, s'han filtrat les fotos de tres dels presumptes autors dels fets.

Samuel Luiz Muñiz / Twitter

Surten a la llum les fotos de tres dels sis detinguts per l'agressió mortal a la Corunya / Twitter

Foto del principal autor dels fets

Tot i que el cas es troba sota secret de sumari, El Mundo ha tingut accés a les fotos de tres dels acusats. El principal és el D., que segons els investigadors, va ser qui va començar a pegar al Samuel i també que li va donar l'últim cop que el va deixar inconscient a terra.

Crimen Samuel / ElMundo

D. és el presumpte autor principal de l'agressió mortal cap a Samuel Luiz / El Mundo

Per si no fos poc, abans de l'agressió mortal ell i la seva nòvia, K., van ser expulsats del local on es trobaven, ja que estaven tenint una forta discussió al seu interior. Actualment ell es troba a la presó de manera provisional, preventiva i sense fiança acusat d'haver matat el Samuel Luiz.

L'única dona detinguda està en llibertat amb càrrecs

La parella del principal autor de l'agressió és l'única dona detinguda per aquest homicidi i, a diferència de la seva parella que està a presó, ella està en llibertat amb càrrecs.

Crimen Samuel / El Mundo

K. és l'única dona detinguda pel crim de la Corunya i està en llibertat amb càrrecs / El Mundo

Anima al seu nòvio i als amics a seguir pegant a la víctima

Segons avança El Mundo, que és el mitjà que ha tingut accés a les fotos dels presumptes agressors, aquesta jove va estudiar en un institut públic de la Corunya i els policies creuen que la seva implicació en el crim va ser animar als homicides a continuar pegant a la seva víctima, el Samuel.

Un tercer detingut per apallissar al Samuel i robar-li el mòbil

Hi ha un tercer detingut que ja està a la presó provisional pels fets: es tracta del noi que va pegar el Samuel juntament amb D. a la primera troballa, presumpte autor principal dels fets. Recordem que al Samuel el van agredir dues vegades: una primera sota el pretext de què estava gravant una parella amb la seva amiga Lina i, al cap de cinc minuts, una segona vegada, fins que el van deixar inconscient a terra.

Agresor / El Mundo

Aquest tercer detingut també es troba a la presó de manera provisional i sense fiança per la seva presumpta implicació en l'assassinat de Samuel Luiz / El Mundo

Aquest tercer detingut, que també està a la presó de manera provisional i sense fiança, és del Brasil i fa molt poc que viu a Espanya. Segons explica El Mundo, és qui li va robar el mòbil al Samuel aprofitant que li havia caigut a terra durant l'agressió.  És fumador de marihuana habitual i així ho mostra a les seves xarxes socials amb el seu lema: "Fumo, fumo i els problemes marxen amb el fum".

Demanen l'internament dels dos menors implicats en el crim

En aquesta agressió mortal, també van participar persones menors d'edat i Fiscalia ha sol·licitat que siguin internats en un centre de menors. La investigació continua oberta i estan intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets.