Les amigues del Samuel, el jove de 24 anys que han matat d'una pallissa a la Corunya, han trencat el seu silenci i han explicat la seva versió dels fets com a testimonis, ja que estaven al lloc dels fets quan es va produir l'agressió mortal.

Maten a Samuel Luiz Muñiz

El dissabte de matinada, Samuel Luiz Muñiz va decidir sortir de festa amb els seus amics, el Diego, la Lina i l'Andrea. Poc abans de les 3:00, la Lina i el Samuel van sortir del local on estaven de festa per fer una videotrucada amb la Vanesa, la parella de la Lina.

En un moment de la videotrucada, la Lina i el Samuel van començar a explicar a la Vanesa com havia anat la nit, ensenyat a través del mòbil els llocs per on havien anat. Va ser en aquest moment quan va aparèixer una parella, que no coneixien i que es pensaven que els estaven gravant. Amb un to de veu molt agressiu li van dir: "O pares de gravar et mato, maricón", tot i que no coneixien i, per tant, desconeixien la seva orientació sexual.

Samuel / Twitter

Van matar el Samuel d'una pallissa a la Corunya / Twitter

Immediatament el Samuel va contestar: "Maricón de què?" i, en aquest moment el noi li va pegar un fort cop de puny mentre la noia que acompanyava l'agressor els intentava separar, segons explica la Vanesa a El Mundo.

Un altre noi que estava al lloc dels fets, quan va veure l'agressió, va intervenir i va aconseguir separar-los. El Samuel es va quedar amb l'home que havia aconseguit posar fi a l'agressió i, mentrestant, la Lina va anar a buscar el mòbil del Samuel, ja que li havia caigut mentre l'estaven agredint.

L'agredeixen fins a la mort 12 persones

Mentre la Lina estava buscant el mòbil, l'agressor va tornar cap on estava el Samuel acompanyat de 12 persones més. "Vaig veure que una multitud de gent es movia a gran velocitat i vaig anar corrent fins allà. Vaig sentir algú que cridava: 'maricón de merda' i, quan vaig arribar, em vaig trobar el Samuel a terra inconscient. Ells ja no estaven, l'havien deixat allà tirat i s'havien escapat corrents", explica Lina a El Mundo.

Samuel Luiz Muñiz / Twitter

Els testimonis i policies asseguren que no hi ha proves que demostrin que l'han matat per ser homosexual / Twitter

No hi ha proves que demostrin que és un crim homòfob

Al cap de poca estona va arribar la Policia i els serveis d'emergències, que van traslladar-lo a l'hospital, on va acabar morint a causa de les ferides ocasionades. A pesar dels insults homòfobs i, segons expliquen els testimonis i els investigadors, actualment, no hi ha cap prova que demostri que ha estat un assassinat homòfob, informa La Voz de Galicia.