La Noemí és una noia de 24 anys que ha gravat el tràgic accident de la fira de Mislata, on ha mort una menor de 8 anys i altres nou han resultat ferits, un d'ells de gravetat.

Una noia va gravar el tràgic accident de la fira de Mislata, on va morir una nena de 8 anys

Els fets han passat aquest dimarts a la tarda, cap a les 20:15, a la fira de Mislata, un municipi a prop de l'àrea metropolitana de València. Hi havia fortes ratxes de vent i la jove de 24 anys va treure el mòbil per gravar-ho, el que no imaginava era el que quedaria registrat al seu mòbil segons més tard.

De cop i volta, el castell inflable de la fira de Nadal de Mislata va sortir volant per culpa del vent, amb els nens al seu interior. Immediatament, la Noemí va començar a col·laborar per localitzar els menors que havien quedat atrapats i ha explicat a NIUS com va viure aquest tràgic succés. 

"Els de la fira intentaven punxar el castell i mentre altres buscaven sota l'atracció"

"Els de la fira intentaven punxar el castell i mentre altres buscaven sota l'atracció a la cerca d'algun nen ferit. La fortuna va voler que, just al costat del castell, estiguessin els llits elàstics i que molts nens caiguessin allà i no resultessin ferits", diu la Noemí consternada.

"Vaig veure una d'elles a terra inconscient. Va ser molt dur"

No obstant això, hi havia dues nenes que van quedar greument ferides: una de quatre anys i una de vuit. Aquesta última, malauradament, ha mort aquest dimecres de matinada a l'hospital fruit de les lesions. De fet, segons explica la Noemí a NIUS, creu que una de les nenes que va veure a terra inconscient, és la que ha mort. "Vaig veure una d'elles a terra inconscient. Va ser molt dur", diu commocionada.

Accidente hinchable / Bombers Valencia

La Noemí és una noia de 24 anys que va gravar el tràgic accident de Mislata (València), on ha mort una nena de 8 anys en sortir volant des d'un castell inflable. La Policia està investigant quines han estat les causes de l'accident / Bombers de València

"No la localitzaven i, finalment, la van trobar sota el matalàs"

L'altra menor greument ferida, la de 4 anys, va tardar a ser trobada: "No la localitzaven i, finalment, la van trobar sota el matalàs", diu la jove de 24 anys, que encara no dona crèdit a la situació que ha viscut. El cas es troba en mans de la Policia Nacional, que està intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets. De moment, tot s'està centrant a saber si l'ancoratge de l'atracció estava lligat a la superfície o no, ja que tot apunta que no estava ben posat i que per aquest mateix motiu, va sortir volant, uns fets que encara no han estat corroborats.