Tragèdia a Mislata (València): una nena de 8 anys ha mort en un accident en un castell inflable a la fira de Mislata. Hi ha nou menors ferits, un d'ells de gravetat.

Una nena de 8 anys mor en un accident en un castell inflable de la fira de Mislata

Els fets han passat aquest dimarts cap a les 20:00 a la fira de Mislata, un municipi a prop de València. Per causes que encara s'estan investigant, s'ha produït un greu accident en un castell inflable de la fira d'aquesta localitat, que ha provocat la mort d'una nena de 8 anys que estava al matalàs quan han passat els fets.

En total, hi ha 10 víctimes, totes elles nens menors d'edat, dels quals dues menors van quedar ferides de molta gravetat: una d'elles es va donar un fort cop al cap i es va desmaiar, explica Las Provincias. Una altra nena de 4 anys també va patir greus lesions i actualment està ingressada a l'hospital amb un pronòstic greu.

La nena de 8 anys que es va donar un fort cop al cap, malauradament, ha acabat morint aquest dimecres de matinada a l'hospital a causa de les ferides ocasionades per aquest fatal accident.

 

Una nena de 8 anys mor en un accident a la fira de Mislata (València): una forta ratxa de vent ha fet sortir pels aires un inflable, provocant un accident on totes les víctimes són nens menors d'edat, uns fets que estan sent investigats per la Policia/ Bombers de València

Tot apunta que l'accident ha estat provocat per un error de col·locació de l'ancoratge de l'atracció

Després d'aquesta tragèdia, tothom es fa la mateixa pregunta: què ho ha provocat? Segons les primeres investigacions, tot ha començat per una forta ratxa de vent que ha fet sortir pels aires el castell inflable per culpa d'un error a l'ancoratge de l'atracció, segons expliquen fonts de Sanitat i de l'ajuntament de Mislata.

Investigació en mans de la Policia per esbrinar les causes de l'accident

Aquests uns fets que estan sent investigats per la Policia, ja que els fets podrien ser constitutius d'un delicte d'homicidi imprudent. Actualment, tot s'està centrant a confirmar la causa de l'accident, encara que tot apunta que s'ha produït perquè l'ancoratge de l'atracció estava mal col·locat, uns fets que encara no han estat 100% corroborats.

Els Bombers de València van compartir el succés a través de xarxes socials

"Diversos menors han edat atesos per mitjans sanitaris. Els Bombers de València han revisat la infraestructura per comprovar que no hi hagués més persones a baix, i han descartat que hi hagi ningú atrapat", explicaven els Bombers de València en una piulada, que ha corregut com la pólvora a les xarxes socials.

L'alcalde de Mislata demana que s'investiguin els fets per saber què ha passat

Carlos Fernández Bielsa, l'alcalde de Mislata, ha explicat que està consternat per aquest tràfic accident i ha demanat que s'aturi l'activitat a la fira fins que s'esclareixin els fets. També ha aprofitat l'ocasió per demanar que s'investigui quina ha estat la causa d'aquest fatal succés i ha agraït la feina als sanitaris dels serveis d'emergències que van atendre els menors afectats.