Sembla que la versió de Julia Faustyna, la noia polonesa de 21 anys que assegura ser Madeleine McCann, es va desmuntant a poc a poc. Fins ara havíem escoltat el seu relat, l'opinió dels investigadors o, fins i tot, la dels pares de la nena desapareguda l'any 2007. Però encara quedava una explicació molt important: la dels pares de la noia. Finalment, la seva família s'ha pronunciat a través d'un comunicat a la pàgina de Facebook de Zaginieni, una ONG de Polònia dedicada a les persones desaparegudes. I ho ha fet per desmentir tot el que la jove està dient durant els últims dies i assegurar que és "la nostra filla, neta, germana, neboda, cosina i fillastra".

Sempre ha volgut ser famosa

Els familiars expliquen que tenen records i fotografies que així ho testifiquen i que la mateixa Julia també les té perquè se les va endur quan va marxar de casa en complir la majoria d'edat, juntament amb el seu certificat de naixement i nombroses altes d'hospitals. Recorden que sempre ha volgut ser famosa i popular i que el seu somni era convertir-se en cantant o model. "El que està passant ara li ha donat 1 milió de seguidors", indiquen. Per això, tenen por del que pugui passar quan tot surti a la realitat i com la gent se li pugui posar en contra. "Internet no oblida, i és obvi que Julia no és Maddie. Estem devastats per la situació actual", lamenten. 

"Hem intentat entendre qualsevol situació que ha passat amb la Julia", expliquen els seus pares, assegurant que li han proporcionat "nombroses teràpies, medicaments, psicòlegs i psiquiatres" i que mai l'han deixat sola malgrat "les seves mentides i manipulacions". "Ho hem vist tot, i hem intentat evitar-ho, li hem demanat que s'aturi", detallen, però diuen que mai els ha fet cas. Els pares de la Julia expliquen que quan va complir la majoria d'edat va decidir marxar de casa i independitzar-se. Des d'aleshores, "rebutja el tractament i no pren la medicació amb regularitat". "Tampoc va aprofitar la possibilitat de rebre tractament en un centre molt bo de Polònia, que va acceptar-la", es lamenten. 

La família està passant uns moments molt complicats i han vist com la seva filla s'ha situat en el centre del focus mediàtic internacional. Per això, prefereixen seguir en l'anonimat i no concedir cap entrevista ni publicar cap fotografia. Demanen que per posar-se en contacte per a fer qualsevol consulta s'enviï un comentari al Defensor del Poble de la Prefectura de la Policia Provincial de Wroclaw, que està duent a terme la investigació sobre el cas de la Julia. Segons detallen, ja se'ls ha proporcionat totes les proves documentals necessàries en aquest cas.

La versió de la noia que diu ser Madeleine McCann no quadra

El testimoni de la família de Julia Faustyna és l'últim que es mostra en contra del relat de la jove assegurant que és Madeleine McCann. Se suma a les opinions d'investigadors que van portar la desaparició de la nena l'any 2007 o de la Policia de Polònia o Scotland Yard, que també ho neguen afirmant que les proves no coincideixen i res quadra perquè aquesta hipòtesi sigui certa. Sense anar més lluny, Julia té 21 anys mentre Madeleine McCann en tindria 19. Tot i això, els pares de la nena desapareguda s'han mostrat disposats a fer-se una prova d'ADN per confirmar-ho o descartar-ho al 100%.