La desaparició de Madeleine McCann l'any 2007 segueix sent tot un misteri. Tot i que ja han passat gairebé 16 anys del fatídic succés, la investigació encara no s'ha pogut resoldre. Semblava que amb l'aparició com a principal sospitós de Christian Brueckner, un pederasta alemany que vivia prop del lloc on va desaparèixer la nena, el cas es tancaria ben aviat. Tot apuntava que ell l'havia agredit sexualment i matat, però encara hi ha hagut un gir inesperat que ningú s'esperava i que ho ha posat tot cap per avall. Una noia de 21 anys i nacionalitat polonesa ha assegurat que ella és la veritable Madeleine McCann, que té proves que ho demostren i que només necessita una prova d'ADN per confirmar-ho.

Una noia polonesa de 21 anys assegura que és Madeleine McCann

En una publicació al compte d'Instagram 'iammadeleinemccan', una jove polonesa de 21 anys assegura que ella és la veritable Madeleine McCann. Explica que no sap ben bé quina és la seva identitat i que la seva família mai li ha volgut parlar del seu passat. A més, afegeix, fa uns mesos va anar a demanar una còpia del seu certificat de naixement, però li va ser impossible aconseguir-lo. En aquest context, afirma que ella és la nena que va desaparèixer a Portugal l'any 2007. Reivindica que té moltes semblances físiques amb la menor, especialment l'ull dret, on té un coloboma a l'iris exactament igual.

madeleine mccann polaca
Madeleine McCann, a l'esquerra, i la noia de 21 anys que assegura ser ella, a la dreta. / Foto: Cedida

Per a poder confirmar-ho, demana ajuda per recollir els diners suficients per fer-se la prova d'ADN. També es dirigeix directament als pares de Madeleine McCann, amb els qui diu que es vol posar en contacte. La noia assegura que la gent està ignorant la seva història i que ha intentat contactar amb diversos cossos policials de Polònia, Gran Bretanya o Portugal, on va tenir lloc la desaparició, però que ningú li ha fet cas. No sé sap si realment és ella, si s'ho està inventant per aconseguir visibilitat i diners o si té problemes mentals. El que és cert és que, de moment, aquestes afirmacions s'han d'agafar amb pinces.