Agents de la Guàrdia Urbana de Lleida van detenir dos nens de 14 i 15 anys la matinada d'aquest dimarts després d'enxampar-los robant a l'interior de diversos cotxes aparcats al carrer al barri de la Mariola. El cos policial va rebre l'avís dels fets cap a un quart de tres del matí i diverses patrulles es van desplaçar fins al carrer Júpiter de la capital del Segrià. Allà, els policies van poder parlar amb testimonis dels robatoris, que els van explicar que havien vist com els dos adolescents forçaven cotxes en diferents carrers. Així doncs, els agents van detenir els nens com a presumptes autors de cinc robatoris amb força a l’interior de vehicles. Posteriorment, es va contactar amb els pares dels menors i amb els propietaris dels vehicles saquejats.

Un dels menors ja havia estat detingut pel mateix una setmana abans

Dels dos adolescents detinguts, es dona la circumstància que el noi de 14 anys ja havia estat detingut la setmana anterior per fer exactament el mateix, tal com apunta el diari Segre. Va ser el passat 16 de març, al voltant de dos quarts d'onze de la nit, quan un veí va trucar a la Guàrdia Urbana per alertar-los que havia vist dos nens forçant un vehicle estacionat, precisament, al carrer Júpiter. Diversos agents es van desplaçar fins a la zona i van localitzar dos menors que coincidien amb les característiques físiques que els havien indicat. 

Al costat dels adolescents, a terra, hi havia el tornavís que feien servir per forçar les portes dels cotxes. A més, un dels vehicles que hi havia molt a prop presentava danys a dos dels vidres. Per aquest motiu, un d'ells, el noi de 14 anys, va ser detingut per un delicte de robatori amb força a l’interior de vehicles. L'altre, en canvi, en tenir 13 anys i ser inimputable, va ser entregat a la seva mare, tot i que se li van obrir diligències.