Vandalisme a la mateixa comissaria de la Guàrdia Urbana de Lleida. Diversos vehicles patrulla han acabat amb múltiples danys després que un home de 84 anys, que ja havia provocat aldarulls en un centre sanitari poc abans, es presentés a les dependències policials i es dediqués a colpejar-los violentament amb un pal. Els fets van tenir lloc la matinada d'aquest passat dimarts 19 de març i a conseqüència de l'acció, de la qual se'n desconeixen les motivacions exactes, l'avi va quedar detingut com a presumpte autor d’un delicte de danys.

L'avi ja havia provocat aldarulls en un CUAP

L'home que va destrossar alguns dels cotxes de la Guàrdia Urbana no era cap desconegut per als agents municipals. Al voltant de tres quarts de tres de la matinada, els treballadors del CUAP de l’avinguda Prat de la Riba de la capital del Segrià, just davant mateix de les dependències policials, els van alertar que hi havia un avi molestant i provocant aldarulls. Una patrulla es va desplaçar fins al centre mèdic i el vigilant de seguretat els va explicar que l'home, després de ser atès, va començar a insultar i cridar els sanitaris amb una actitud molt violenta. Els agents van parlar amb l'avi, que estava molt alterat, i finalment va acabar marxant del lloc de manera voluntària.

Quan tot semblava que s'havia tranquil·litzat i tornava a la normalitat, però, l'avi va reaparèixer amb una actitud encara més agressiva. Tal com ha avançat el diari Segre, va ser una hora després, quan es va presentar a la comissaria de la Guàrdia Urbana i, armat amb un pal, va començar a colpejar diversos cotxes patrulla que hi havia estacionats al petit aparcament de l'entrada. En veure-ho, els agents municipals que hi havia a l'interior de les instal·lacions van sortir corrents per aturar-lo i detenir-lo. Alguns dels vehicles van acabar amb les llunes trencades i hauran de ser reparats.