Els Mossos d’Esquadra investiguen la mort d’una dona de 85 anys que ha estat trobada sense vida aquesta matinada a casa seva, al carrer del Camí Vell de Riudoms, a Reus. Tot i que en un primer moment tot semblava indicar una mort accidental, els investigadors dels Mossos han comprovat que les ferides que presentava la dona, molts cops a la cara, no eren compatibles amb la versió que ha donat la cuidadora, i s’ha decidit obrir una investigació que ha acabat amb la detenció de la dona, de 38 anys, per un presumpte delicte d'homicidi.

Segons ha pogut saber ElCaso.cat, al voltant de dos quarts de dues de la matinada la dona que convivia amb la víctima ha trucat al 112 alertant que havia sentit un fort cop i que s’havia trobat la dona a terra, al costat del llit, amb cops a la cara i morta. La cuidadora resideix amb la dona, però no dormen a la mateixa habitació.

Al voltant de les dues de la matinada el SEM ha confirmat als Mossos d’Esquadra que la dona de 85 anys estava morta. Abans, en el moment que la cuidadora diu haver sentit el fort cop, ella mateixa ha trucat al 112 i també al fill de la dona morta.

No ha caigut del llit sola

En una primera fase de la inspecció forense, el facultatiu ha alertat als Mossos que les ferides que presentava la dona a la cara no eren compatibles amb una caiguda del llit i s’ha decidit traslladar la dona al Tanatori de Tarragona, on se li practicarà l’autòpsia. A mig matí la policia ha detingut la cuidadora, de 38 anys i nacionalitat estrangera, acusada del crim.

Agents de l'Àrea d'Investigació Criminal (AIC) de la regió policial del Camp de Tarragona mantenen oberta una investigació per aclarir tots els detalls d'aquesta agressió mortal aquesta matinada a la capital del Baix Camp. La policia vol aclarir ara com ha transcorregut l'agressió i si la cuidadora havia agredit amb anterioritat la dona d'edat avançada.

Quart crim a Catalunya en poques hores

L'Hospitalet, Tortosa, Sant Adrià de Besòs i a Reus. En pocs dies, Catalunya ha sumat una seqüència de quatre crims. Al Baix Llobregat, un home, el Gabriel, va ser apunyalat mortalment quan li volien robar un patinet. A Tortosa un grup de lladres van matar una dona disparant-li al cap durant l'assalt en un bingo. A la Mina, a Sant Adrià, una disputa entre famílies va acabar amb un home mort per trets d'escopeta.