Els Mossos d’Esquadra investiguen la mort d’una dona de 85 anys que ha estat trobada sense vida aquest matí a casa seva, al carrer del Camí Vell de Riudoms, a Reus. Tot i que en un primer moment tot semblava indicar una mort accidental, els investigadors dels Mossos han comprovat que les ferides que presentava la dona no eren compatibles amb la versió que ha donat la cuidadora, i s’ha decidit obrir una investigació.

Segons ha pogut saber ElCaso.cat, al voltant de dos quarts de dues de la matinada la dona que convivia amb la víctima ha trucat al 112 alertant que havia sentit un fort cop i que s’havia trobat la dona a terra, al costat del llit, amb cops a la cara i morta. La cuidadora resideix amb la dona, però no dormen a la mateixa habitació. Al voltant de les dues de la matinada el SEM ha confirmat als Mossos d’Esquadra que la dona de 85 anys estava morta. Abans, en el moment que la cuidadora diu haver sentit el fort cop, ella mateixa ha trucat al 112 i també al fill de la dona morta.

No sembla una mort accidental

En una primera fase de la inspecció forense, el facultatiu ha alertat als Mossos que les ferides que presentava la dona a la cara no eren compatibles amb una caiguda del llit i s’ha decidit traslladar la dona al Tanatori de Tarragona, on se li practicarà l’autòpsia. A mig matí la policia ha detingut la cuidadora, acusada del crim.

La redacció d'ElCaso.cat està treballant per ampliar aquesta informació. Per llegir l'última hora de la notícia, actualitza la pàgina.