La Policia Local de Lloret de Mar (Selva) ha detingut una dona per mossegar el braç a un agent. El motiu que ha motivat l'agressió ha estat que no volia pagar una multa per aparcar en una zona de càrrega i descàrrega. Tant ella com el seu acompanyant van ser arrestats i es van mostrar molt poc col·laboratius: no es volien identificar ni volien pagar la infracció administrativa.

Els fets van passar el divendres de la setmana passada, 23 de setembre, en aquest municipi de la Costa Brava. Segons explica Ràdio Lloret, tot va començar perquè els agents van veure un cotxe amb matrícula francesa aparcat en una zona de càrrega i descàrrega. Per aquest mateix motiu, es van posar en contacte amb els dos ocupants del vehicle i els van explicar que havien de pagar una sanció administrativa per aquesta infracció.

La dona va mossegar el policia perquè no volia pagar la multa

A partir de llavors, van començar els problemes: totes dues persones van respondre amb agressivitat i els van dir que es negaven a pagar la multa. Per si no fos poc, no es van voler identificar i cada vegada es van posar més agressius. La conversa es va anar escalfant fins al punt que la dona va mossegar el braç. El policia va quedar ferit i va rebre assistència mèdica a l'hospital.

Policia Local de Lloret / Twitter PLlloret
La Policia Local de Lloret de Mar ha detingut una dona per mossegar un agent: el motiu ha estat que es negava a pagar una multa/ Twitter EPLlloret

Dos detinguts per atemptar contra els agents de l'autoritat a Lloret de Mar

Tots dos van quedar detinguts per atemptar contra els agents de l'autoritat i ella, a més, per un delicte de lesions lleu per mossegar el braç del policia local. Van traslladar el cotxe al dipòsit i els dos arrestats van passar a disposició judicial. Actualment, tots dos estan en llibertat amb càrrecs i no han transcendit més detalls de la investigació.

Uns conductors borratxos causen un accident i en fugir envesteixen un cotxe de la policia a Lloret de Mar

Aquest no ha estat l'únic succés dels darrers dies a Lloret de Mar. Fa dues setmanes, van detenir dues persones per un accident de trànsit i envestir un cotxe de la Policia Local durant la fugida. Els ocupants del vehicle anaven sota els efectes de l'alcohol i van xocar contra un altre cotxe que el conduïa un pare amb el seu fill menor d'edat. Tots dos van quedar ferits i van ingressar a l'hospital amb un pronòstic lleu.