Les càmeres de seguretat han gravat el moment exacte en què una nena de 6 anys ha estat a punt de ser segrestada a Ohio (Estats Units). Gràcies a la seva ràpida reacció, ha evitat que l'home se l'emportés contra la seva voluntat. Ha sortit a la llum el vídeo on es pot veure què ha passat i, en qüestió de poques hores, s'ha viralitzat.

Els fets han passat a Hamilton, una ciutat d'Ohio, als Estats Units. La víctima ha estat una nena de 6 anys que estava llençant la brossa just davant de casa seva. Tal com es pot veure a les imatges, que han corregut com la pólvora a les xarxes socials, de cop i volta, apareix un home que l'intenta segrestar al mig del carrer i a plena llum del dia.

El pare de la nena persegueix al presumpte segrestador

La menor es resisteix i comença a cridar mentre l'home se la intenta emportar. No obstant això, acaba desistint pels crits de la nena, que aconsegueix fugir a tota velocitat i refugiar-se a casa seva. Ha estat llavors quan ha avisat al seu pare, que sense pensar-s'ho dues vegades, ha agafat el cotxe i ha començat a perseguir el presumpte autor dels fets mentre trucava a la Policia.

Deric McPherson, a presó per intentar segrestar una nena de 6 anys

Afortunadament, l'han pogut identificar. Es diu Deric McPherson, té 33 anys i ha quedat detingut com a presumpte autor d'un delicte de segrest en grau de temptativa i amb fins sexuals. Després de passar a disposició judicial, s'ha decretat la seva entrada a presó de manera provisional i sense fiança fins que se celebri el judici.

 Deric McPherson / Archivo
 Deric McPherson, de 33 anys, ha ingressat a presó de manera provisional per intentar segrestar una nena de 6 anys als Estats Units / Xarxes socials

Demanen diners per mudar-se: la nena està traumatitzada

Segons expliquen els familiars de la víctima, la menor ha quedat traumatitzada pel que ha passat i, per aquest mateix motiu, es vol mudar com més aviat millor. La seva mare ha creat una pàgina de Facebook per demanar fons i aconseguir diners per marxar del barri, ja que a la seva filla se li fa molt complicat viure on l'han intentat segrestar.

"La nostra filla de 6 anys gairebé va ser segrestada"

"Si us plau, ajuda'ns a recaptar diners per a mudar-nos lluny d'on la nostra filla de 6 anys gairebé va ser segrestada. Estem buscant una casa mentre parlem, ella vol desesperadament mudar-se d'aquesta casa i barri com més aviat millor. Només necessitem un impuls per als dipòsits. Qualsevol quantitat és benvinguda", explica la mare de la víctima a les xarxes socials.