Dos homes han mort i almenys altres 15 han resultat intoxicats per consumir cocaïna en mal estat a Càceres. Els afectats han tingut problemes de dissociació de la realitat i un d'ells ha començat a fregir ous amb Fairy per culpa de les al·lucinacions.

Dos morts per cocaïna en mal estat a Coria i Plasència

Les dues víctimes mortals son de Coria i Plasència i han mort amb menys d'una setmana de diferència per consumir cocaïna en mal estat. Tot va començar el 21 d'agost quan van trobar el cadàver d'un jove de 37 anys mort a casa seva a Coria al costat d'una bossa de cocaïna.

Ous ferrats amb Fairy i altres al·lucinacions

Al cap de pocs dies, moltes persones van començar a ingressar a l'hospital per intoxicació. Moltes d'elles tenien al·lucinacions i efectes secundaris molt estranys. Una de les al·lucinacions més surrealistes de totes les va patir una persona que va començar a fregir ous amb Fairy, explica El Mundo.

Coche Guardia Civil / EFE

Dues persones han mort i altres 15 han estat intoxicades a Càceres per consumir cocaïna en mal estat: un dels dos camells ha ingressat a presó i l'altre ha quedat en llibertat amb càrrecs / EFE

També es va donar el cas d'una altra persona que, pensant-se que estava ple d'insectes, es va començar a ruixar els braços amb insecticida. Un altre cas inversemblant, però real va ser les al·lucinacions que va patir una altra persona, que veia com uns gnoms el perseguien demanant-li diners

Un dels camells ha ingressat a presó

Com que els casos no paraven d'augmentar, els policies van demanar als metges que els alertessin d'aquests casos d'intoxicació, ja que tenien sospites que era per consum de droga en mal estat.

La Guàrdia Civil, que està investigant el cas, ha detingut a un dels camells, que quan va veure els casos d'intoxicació, es va intentar amagar a Plasència, però gràcies a la col·laboració de les víctimes i dels sanitaris, el van aconseguir detenir i, actualment, ja ha ingressat a presó de manera provisional i sense fiança.

Un altre camell en llibertat amb càrrecs

Al cap de pocs dies, la setmana passada, un altre home va morir a Plasència en les mateixes circumstàncies i la Policia Nacional va detenir el camell que, a diferència de l'altre, ha quedat en llibertat amb càrrecs, avança El Mundo.

Els policies estan investigant el cas i, encara que no descarten cap hipòtesi, pensen que, probablement, la persona que va distribuir la droga als dos camells, tenia la cocaïna en mal estat i estan intentant esbrinar la relació entre totes dues morts.

Els dos detinguts es podrien enfrontar a penes de presó i a sancions econòmiques molt elevades per narcotràfic i per homicidi imprudent. La investigació continua oberta i estan intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets.