Un total de dotze persones han resultat intoxicades per inhalació de monòxid de carboni a l'interior d'un pis a Olot (Garrotxa), segons han informat Protecció Civil i els Bombers de la Generalitat.

Dotze ferits intoxicats

Els Bombers han estat alertats per la policia local cap a les 4.00 hores d'aquest divendres i hi han desplaçat cinc vehicles. Quan han arribat al pis, on ja no hi quedava ningú, han detectat el mal funcionament d'un escalfador a la cuina.

sem servei emergencies mediques metge ambulancia - Carles Palacio

Ambulància SEM / Carles Palacio

L'operatiu ha desconnectat i han ventilat la finca. El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) ha traslladat els afectats a l'Hospital d'Olot però sis seran traslladats a una cambra hiperbàrica a Palamós. Els Bombers han marxat del pis un cop els mesuraments de monòxid marcaven zero.

Incendi en una fàbrica química a Toledo

​Un incendi ha afectat aquest dijous una empresa de productes químics ubicada a Yunco (Toledo). Les flames van començar per motius que encara es desconeixen. Els productes eren altament inflamables i el foc ha començat a estendre's amb virulència.

Les autoritats han estat taxatives: "És tòxic i es demana col·laboració"; per això s'han confinat els veïns als seus domicilis.