Els Mossos d’Esquadra investiguen un nou robatori de rellotges de luxe a la ciutat de Barcelona, segons ha pogut saber El Caso. En aquesta ocasió, al carrer de les Escoles Pia, a la zona de la Bonanova, a Sarrià-Sant Gervasi, aquest dimarts al vespre, al voltant de les nou.

La policia catalana ha obert una investigació per aclarir com es va robar un rellotge valorat entre 45.000 i 50.000 euros. Dues persones van acostar-se a la víctima amb motocicleta, quan hi van ser a prop, van baixar, van rodejar-la, li van donar un cop de puny i li van arrencar el rellotge, fugint ràpidament del lloc dels fets. La víctima, segons consta a l’atestat dels Mossos d’Esquadra, presenta lesions al nas, del cop de puny, i també al braç, de l’estrebada que va rebre per tal de robar-li el rellotge, per part dels dos lladres. 

Nova modalitat per robar rellotges: encara més perillosa

Aquest modus operandi no és l’habitual dels lladres de rellotges, els mal anomenats “rellotgers”, que s’han fet forts al centre de la Barcelona fora de control. Normalment, els lladres, la majoria dels detinguts, originaris de la zona del Magreb, al nord d’Àfrica, ataquen a turistes a la zona zero, a Ciutat Vella, entre el Raval i el Gòtic, i  no acostumen a actuar amb motocicletes, com a molt, amb patinets, com en el viral vídeo del passat divendres, quan un dels lladres va poder ser detingut gràcies a la mateixa víctima, que el va perseguir i enxampar.

Els Mossos d’Esquadra, doncs, investiguen el robatori d’ahir, en aquesta zona pija de la ciutat de Barcelona, per aclarir qui són els lladres i si són els que estan instal·lats al centre, que han expandit el seu il·lícit modus operandi o si hi ha altres bandes que, amb moto, ataquen a persones a les zones més adinerades de la capital de Catalunya. No gaire lluny, fa pocs mesos, una dona va ser assaltada també amb moto, tal com va avançar també El Caso.

Detingut un actiu lladre de rellotges del centre de Barcelona

Aquest diumenge els Mossos d’Esquadra van detenir un lladre, un jove de 19 anys, magrebí, després d’haver assaltat un turista per robar-li un rellotge d’uns 1.000 euros a la zona del centre de la ciutat. El grup Titani, especialitzat a investigar els robatoris de rellotges, van poder-lo relacionar amb tres robatoris més. El mateix jove té, només d’aquests 2022, sis antecedents policials per fets semblants. Avui ha passat a disposició judicial.