Koudid Souheib, l'agressor del metro de Barcelona, segueix acumulant denúncies. A la de la primera víctima, que va rebre el pitjor atac i va acabar amb el timpà perforat, se li han sumat les de dues víctimes més que aquest dijous han anat a denunciar-lo a una comissaria dels Mossos d'Esquadra. Amb aquestes ja són tres les víctimes que l'han denunciat i s'espera que en puguin ser més. Segons va poder comprovar la policia catalana a les imatges de les càmeres de seguretat de l'estació del Camp de l'Arpa de l'L5, hi hauria un total de deu víctimes, motiu pel qual des dels Mossos animen a les set víctimes restants a anar també a denunciar-lo.

A presó per lesions i tracte degradant

El passat 9 de febrer, poc abans de les deu del matí, Koudid Souheib va atacar a cops de puny una desena de dones sense cap motiu. Els vigilants de seguretat de TMB, abans que pogués escapar, el van retenir fins a l'arribada dels Mossos d'Esquadra. Els agents de la policia catalana el van identificar, però en aquell moment no el van detenir. No va ser fins a la nit, quan la víctima que es va endur la pitjor part va presentar l'informe mèdic amb un timpà perforat, que el van anar a buscar per la zona del districte de Sant Martí de Barcelona i el van arrestar.

 

La Unitat Central de Delictes d’Odi dels Mossos es va fer càrrec de la investigació del cas. Després de ser posat a disposició del jutjat d'instrucció número 32 de Barcelona, el magistrat en va decretar l'ingrés a presó de manera provisional i sense fiança per un delicte de lesions i un altre de tracte denigrant. Koudid Souheib, magrebí de 30 anys amb cinc antecedents, va ingressar a la presó de Brians 1, on va ser derivat a la Unitat Psiquiàtrica. Allà, en la que va ser la seva primera nit entre reixes, va estar de lligat de mans i peus al llit, immobilitzat.