Brutal agressió sense sentit aquest divendres, quan faltaven pocs minuts per arribar a les deu del matí, a l’estació de metro del Camp de l’Arpa de l'L5, al districte de Sant Martí de Barcelona. Tal com es veu a les imatges de les càmeres de seguretat de l’andana del metro, a les quals ha pogut tenir accés ElCaso.cat, un home s'encara a diverses persones i les ataca, fins que acaba clavant-li un fort cop de puny a la cara a una noia que estava esperant l’arribada del metro. La dona, que estava concentrada mirant el telèfon mòbil i no s'esperava l'atac, ha caigut a terra d'esquena, i s'ha donat un bon cop. De fet, l'atacant ha emprat tanta força que fins i tot ell mateix ha acabat perdent l'equilibri i caient a terra.

Els Mossos han identificat l'agressor

L'agressor, davant la mirada de sorpresa i incredulitat de tothom pel que acabava de passar, s'ha aixecat i ha fugit corrent. Diversos testimonis dels fets han anat ràpidament a intentar aturar-lo i a auxiliar la víctima, que ha quedat estabornida i marejada, mentre trucaven al 112 per alertar dels fets. Els Mossos d'Esquadra s'han desplaçat fins a l'estació de metro del Camp de l'Arpa i han pogut identificar l'agressor, que havia estat retingut pels vigilants de seguretat abans que pogués escapar. Es tracta d'un noi d'origen magrebí i vell conegut del món delictiu de Sant Martí, amb diversos antecedents

Pel que fa a la víctima, malgrat l'espectacularitat de l'agressió, tal com s'aprecia a les imatges de les càmeres de seguretat de l'estació, només ha patit lesions lleus, per a les quals ha rebut assistència sanitària. Les altres persones que hi havia a l'andana, algunes de les quals també havien patit l'atac de l'agressor amb menys força, n'han sortit il·leses. La Unitat d'Investigació de l'Àrea Regional de Transport Urbà (ARTU), encarregada de delictes, com robatoris i agressions, que tenen lloc al transport públic, ha obert una investigació sobre els fets per esclarir els motius de l'atac. Segons ha pogut saber ElCaso.cat de fonts policials, l'agressor podria tenir problemes de salut mental, tot i que aquest punt haurà de ser confirmat per la investigació.