Koudid Souheib, l'home de 30 anys que divendres va atacar brutalment, almenys, una desena de dones al metro de Barcelona, ha ingressat a la presó de manera provisional i sense fiança. Així ho ha dictaminat el jutjat d'instrucció número 32 de Barcelona, que dirigeix la causa oberta contra aquest home magrebí per un delicte de lesions i un altre de tracte degradant. Els Mossos d'Esquadra investiguen els fets, que van ocórrer a l'andana de l'estació de Camp de l'Arpa, a la línia L5, com un presumpte delicte d'odi

La Unitat Central de Delictes d'Odi de la Comissaria General d'Informació dels Mossos s'ha fet càrrec de les investigacions. A hores d'ara, només ha denunciat una de les afectades, la jove que va quedar ferida més greu, amb un timpà perforat. Des de la policia catalana insten a totes les dones agredides pel Koudid Souheib a denunciar aquests fets, que van quedar enregistrats per les càmeres de seguretat de l'estació. 

Polèmica detenció

Aquest divendres, poc abans de les deu del matí, quan van succeir els fets, els vigilants de seguretat de l'estació van retenir l'home que va agredir brutalment les dones. Poc després van arribar els Mossos d'Esquadra que el van identificar però no van detenir-lo. Això va produir-se pel fet que es desconeixia l'abast de les lesions, tot i que ja havien aconseguit les imatges de les càmeres de seguretat del metro. Per això, més tard, en tenir coneixement que la noia que apareix al vídeo patia una perforació al timpà i que hi havia més ferits, aleshores van iniciar la recerca de l'atacant.

Finalment, van detenir l'home, magrebí de 30 anys, amb antecedents, a la zona de Sant Martí de la capital catalana cap a les onze de la nit. Estava acusat per un delicte de lesions, però ara el jutjat d'instrucció número 32 de Barcelona, que dirigeix la causa oberta contra l'arrestat, ha decretat el seu ingrés a presó de manera provisional i sense fiança per un delicte de lesions i un altre de tracte denigrant.