Tothom ha vist les imatges de l’agressió al metro de Barcelona, a l’estació del Camp de l’Arpa. Ara us expliquem, en un nou capítol de ElCaso Exprés, els detalls d’aquest cas que vam avançar a ElCaso.cat divendres. 

 

L’home que surt al vídeo donant bufetades i cops de puny és un home algerià, de 30 anys, amb antecedents i conegut de la policia del districte de Sant Martí. Es diu Koudid Souheib. En un primer moment, els vigilants de seguretat de TMB el van detenir i entregar als Mossos, que el van deixar marxar després de ser identificat. Va ser al vespre quan, després de rebre l’informe mèdic de la víctima que es va emportar la pitjor part, es va ordenar caçar-lo. Va ser fàcil trobar-lo. Sempre estava per la zona de Marina.

La dona tenia una perforació del timpà de l’orella per culpa del brutal cop que va rebre. A les imatges es veu que va atacar més dones, tot i que encara no han presentat denúncia. El cas, que ara l’investiga la Unitat Central de Delictes d’Odi dels Mossos, avançarà i s’espera que més dones presentin denúncia per poder fer un atestat més complet i motivat per aquest presumpte delicte d’odi que veuen els Mossos en l’atac contra dones al metro de Barcelona.

A la presó

Aquest diumenge va ser enviat a la presó de Brians 1. El jutjat de guàrdia que el va rebre, per la pressió ambiental, va decidir que l’home havia d’ingressar a la presó sense fiança. Al migdia ja havia ingressat a la presó del Baix Llobregat, on va ser derivat a la Unitat Psiquiàtrica, on ha passat la nit lligat de mans i peus, immobilitzat. Es dona el cas que en aquesta unitat va ser on ahir al matí va aparèixer un intern mort, que s’investiga com un possible crim, tal com va avançar ahir ElCaso.cat.

Més ElCaso Exprés

Les novetats d’aquest cas que ha estat viral, les seguirem a ElCaso.cat. Ja ho sabeu, els successos no descasen. Aquí podeu consultar més capítols de ElCaso Exprés.