Les restes òssies trobades a Olesa de Montserrat (Baix Llobregat) són d'una dona que feia 10 anys que estava desapareguda. Han detingut una persona acusada d'haver-la assassinat: es tracta del seu propi germà, que està sent investigat com a presumpte autor dels fets. La investigació està sota secret de sumari i estan intentant esbrinar més detalls d'aquest crim.

Tot va començar el 2012 quan una dona va desaparèixer en estranyes circumstàncies. La Guàrdia Civil feia temps que buscava pistes que poguessin esbrinar el seu parador, ja que sospitaven que havia estat víctima d'una desaparició forçosa.

Troben restes òssies en una finca rural a Olesa de Montserrat

Deu anys després dels fets, les investigacions policials van portar a investigar una finca rural, propietat del germà de la víctima. Gràcies a la unitat canina de l'Institut Armat, van poder trobar restes òssies en una finca rural d'aquest municipi del Baix Llobregat.

Mossos d'Esquadra / Carles Palacio

Detenen un home per la presumpta implicació en la mort de la seva germana a Olesa de Montserrat (Baix Llobregat): feia des del 2012 que estava desapareguda i han trobat les seves restes en una finca rural / Carles Palacio

La inspecció ocular determina que ha patit una mort violenta

La troballa s'ha fet aquesta setmana en una finca rural situada a Olesa de Montserrat i, a la primera inspecció ocular, ha estat molt complicat esbrinar el sexe de la víctima, ja que els ossos estaven molt deteriorats. No obstant això, el que sí que han pogut determinar és que es tracta d'una mort violenta i que es tracta d'una dona que feia des del 2012 que estava desapareguda.

Detenen el germà de la víctima, que feia 10 anys que estava desapareguda

La Guàrdia Civil ha detingut el presumpte autor de la seva mort: es tracta del seu propi germà. La investigació ha passat a mans dels Mossos d'Esquadra, que estan intentant esbrinar més detalls i esclarir les circumstàncies d'aquest macabre crim. El cas es troba sota secret de sumari i en mans dels jutjats de Martorell (Baix Llobregat).

Un altre cadàver d'una dona trobat a l'Alt Penedès: possible crim masclista

El mateix dia d'aquesta macabra troballa, també han trobat les restes d'un altre cadàver a la Granada (Alt Penedès). Igual que en el cas d'Olesa de Montserrat, el cos estava molt deteriorat. Ha estat trobat en un container i hi ha una persona detinguda pels fets: es tracta d'un home que, presumptament, té una estreta relació amb la víctima i que podria ser un cas de violència masclista, uns fets que encara no han estat corroborats.