Dos joves, de nacionalitat alemanya i 25 anys, van ser detinguts per la Guàrdia Civil dimecres a la matinada per la presumpta violació d'una jove, de 18 anys i nacionalitat espanyola, en una propietat ubicada als voltants de l'establiment de Cova Santa, al costat de la carretera de Sant Josep (Eivissa), segons informa el Periódico de Ibiza y Formentera. Un dels detinguts per la presumpta violació és Atakan Karazor un jugador de futbol professional que juga a l'Sttutgart, un equip de la primera divisió de la Bundesliga, la lliga de futbol alemanya.

Segons el relat aportat per la jove, els dos homes la van forçar a mantenir relacions sexuals a la vil·la on s'allotjaven. Després dels fets, la víctima va ser assistida a l'hospital Can Misses i va denunciar els dos homes. Després de la denúncia formulada en dependències de la Guàrdia Civil, la Policia Judicial va localitzar els dos homes identificats per la noia com els autors d'una agressió sexual amb accés carnal.

A presó sense fiança

​Els dos individus van ser traslladats a dependències de la Guàrdia Civil per prendre'ls declaració abans de ser posats a disposició del jutjat. Segons van indicar fonts judicials, el jutge d'Instrucció número 4 d'Eivissa, en funcions de guàrdia, va ordenar aquest divendres l'ingrés a presó sense fiança per als dos joves alemanys.

El futbolista detingut com a autor de la presumpta violació és Atakan Karazor, un migcampista de l'Stuttgart que acaba d'estendre el seu contracte existent amb el seu club de futbol, un dels més reeixits d'Alemanya, segons informa The Sun. El futbolista nega les acusacions i assegura que no està implicat en els fets que se li atribueixen; per ara, tant el futbolista com el seu amic romanen en presó provisional i, segons ha transcendit, el futbolista està en constant contacte amb el seu advocat. 

Protocol de violacions

Segons explica la Guàrdia Civil, la jove va acudir a l'Hospital Can Misses d'Eivissa després de patir l'agressió sexual. Va ser llavors quan l'hospital va activar el protocol de violacions. En aquesta localitat balear hi ha un protocol consensuat autonòmicament per atendre les víctimes que, en el cas del centre eivissenc, coordina els serveis de Ginecologia, Urgències i Medicina Interna. Així, la jove es va sotmetre a anàlisi i a determinades proves per comprovar si hi havia lesions, malalties de transmissió sexual o un embaràs no desitjat.