Detenen un policia nacional per abusar sexualment d'una noia arrestada al calabós de la comissaria d'Eivissa. Es tracta d'un agent que fa uns mesos va ser expedientat per fer oferir-se com a striper per espectacles eròtics. Després de passar a disposició judicial, l'han deixat en llibertat i continua treballant fins que se celebri el judici.

Segons denuncia la víctima, estava detinguda al calabós de la comissaria de la Policia Nacional d'Eivissa quan aquest agent, presumptament, va abusar sexualment d'ella. Es va obrir una investigació per esbrinar què havia passat i el dimecres 6 d'abril, l'agent va quedar detingut com a presumpte autor dels fets.

El policia nacional detingut continua treballant a la comissaria d'Eivissa

Després de passar a disposició judicial, va ser posat en llibertat a l'espera que se celebri el judici. De moment, tot i la denúncia d'abús sexual, continua treballant: fins que no se sàpiga la resolució, no el podran expedientar de feina i salari.

Aquest home ja estava en el punt de mira d'Assumptes Interns de la Policia Nacional, ja que el juny de l'any passat el van expedientar per danyar la imatge del cos, ja que s'oferia com a striper a Eivissa per espectacles eròtics.

Coche de la Policía Nacional / Europa Press

Detenen un agent de la Policia Nacional per abusar sexualment d'una noia a la comissaria d'Eivissa: està en llibertat fins que se celebri el judici / Europa Press

Detingut per la Policia Nacional per fer una captura de pantalla d'una videotrucada compromesa

Fa uns mesos, van detenir un altre agent de la Policia Nacional a Marbella (Màlaga) per un delicte contra l'honor i la intimitat. Se l'acusa d'haver fet captures de pantalla d'una videotrucada amb una dona amb qui havia mantingut relacions sexuals. A les imatges apareixia ella despullada mentre s'estaven dutxant. L'agent volia sortir amb ella, però no era recíproc i, com a venjança, presumptament, li va enviar les captures de pantalla a la seva nova parella. 

Policia local Ceuta / Europa Press

Fa unes setmanes van detenir un policia local de Ceuta per assassinar la seva exparella amb l'arma reglamentària / Europa Press

Un policia local de Ceuta arrestat per assassinar la seva dona amb l'arma reglamentària

A Ceuta, fa unes setmanes, van detenir un agent de la Policia Local per un assassinat masclista, ja que, presumptament, va matar la seva dona amb l'arma reglamentària a l'interior de casa seva. Després de passar a disposició judicial, va ingressar a presó de manera provisional com a presumpte autor d'un assassinat per violència masclista.