Han saltat totes les alarmes entre els investigadors que porten el cas de la desaparició de Sandra Bermejo el passat 8 de novembre a Gijón (Astrúries). Un pesquer ha notificat aquest matí la troballa d'un cos en una zona rocosa del cap de Peñas, molt a prop d'on la psicòloga madrilenya va ser vista per última vegada. La Guàrdia Civil s'ha fet càrrec d'esbrinar qui és realment el cadàver, però, a causa de l'estat en el qual es troben les restes, caldran proves d'ADN per poder identificar la víctima.

Teories oposades

Només fa uns dies que el seu advocat va assegurar que la nit que se li va perdre el rastre la seva clienta no estava sola. Uns nous testimonis semblaven donar pes a aquesta afirmació: segons un grup de pesquers, hi havia dos cotxes al costat del de Sandra al pàrquing de cap de Peñas la matinada que es va esfumar.

El grup havia anat molt aviat per començar a treballar i es va fixar en tres cotxes que es trobaven aparcats molt a prop entre ells. En un primer moment van pensar que podria tractar-se de pescadors furtius i es van apropar per investigar. Tots tres cotxes estaven buits i no van observar res estrany, per la qual cosa van marxar.  No obstant això, en assabentar-se de la desaparició de la jove es van posar en contacte amb la policia per facilitar-los aquesta informació.

La família de la desapareguda havia descartat des d'un inici que Sandra hagués marxat per voluntat pròpia. En contra, els investigadors sempre han sostingut que no hi havia indicis d'un segrest, però que no descartaven cap línia d'investigació. Amb la troballa aquest matí d'un cadàver flotant al mar al cap de Peñas, potser es puguin esclarir els fets que envolten la misteriosa desaparició de la jove psicòloga.

Connexions amb un grup esotèric

La policia havia començat a investigar la relació que Sandra tenia amb un grup esotèric conegut com a 'Agua de Estrellas'. Des que s'havia mudat a Gijón, feia dos anys, Sandra havia tingut contacte amb diversos membres, entre ells el seu líder, Roberto. Amb ells hauria anat a fer diverses retirades espirituals als Pics d'Europa i el seu últim aniversari, el passat 3 de setembre, el va celebrar a la finca del cap d'aquest col·lectiu.